Hamilemiyim sizce?

kbradlbdk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
36
6
16
31
Adetim 3 gun gevtikten sonra İdrarda gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bugün 5. Gün kan verdim 5.27 çıktı hamilemiyim çok stresli ve panik içindeyim.

Adetim 3 gun gevtikten sonra İdrarda gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bugün 5. Gün kan verdim 5.27 çıktı hamilemiyim çok stresli ve panik içindeyim.
5 ve üzeri hamilelik çok yeni olduğu için değer düşük çıkmış olabilir 2 günde 1 tekrar kan verip artisi takip edin 😊

Merhaba
Aklıma takılan bir soru var ya da başına böyle bir durum gelen varmı acil yardım istiyorum ..

Korunmasiz iliskim ayın 04.08.2023 ve 05.08.2023 14 gun sonra test yaptim silik cizgi cikmisti 3 dk da . Dayanamayip ertesi gun bi test daha yaptim hayalet cizgi cikmisti ve testler hic kaybolmadi . 5 gun sonra tekrar test yaptim gri cizgi belirdi . 24.08.2023 tarihinde 2 gün gelen kanamam oldu ilk kahverengi sonra siyahsi arada kanla beraber sonra kahverengiyle bitti 2.günü. agŕimda olmadi test yapsam mi yerlesme kanaması miydi yani yerlesme kanamasinda kanda oluyormu cok koyuydu ama 2 gun hic adet olmam ve olsam da agridan duramayanlardanim . Kafam cok karisti boyle durumda olan oldumu hamile olup ? birde temmuzun 24 unde adet olmustum 4 gun boyunca ve 38 40 gunde bir oluyorum genelde bu ay 24 unde bu sekilde bi kanama oldu ama 2 gun anlamadim ya 😒😒

Kimyasal gebelik yaşadın sanırım aynı durumdayız ben daha önce 2 düşük yaptım şimdide kimyasal oldu

Hayır değil bitimi gibi lekelenme gibi sanki
muhtemelen yerlesme kanamasidir kahverengi veya pembe tonlarina yakin olur adet gibi fazla gelmez pihtili olmaz genellikle lekelenme gibi 1 kere olup devami gelmez bazilarinda 1-3 gunde surebiliyor ama 3 gunden fazla olursa doktora gorunmeni tavsiye ederim.

Merhaba
Kanama varsa kimyasal olabilir.
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü :( Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacaüım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekleyeceğim.Erken öğrenmek çok yorucu..Ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım.Henüz kanamam gelmedi.
Bu bana ders oldu.Adet günlerim gecikmeden test yapmayacağım 😒

Back
X