Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri hamilelik çok yeni olduğu için değer düşük çıkmış olabilir 2 günde 1 tekrar kan verip artisi takip edinAdetim 3 gun gevtikten sonra İdrarda gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bugün 5. Gün kan verdim 5.27 çıktı hamilemiyim çok stresli ve panik içindeyim.
Teşekkür ederim5 ve üzeri hamilelik çok yeni olduğu için değer düşük çıkmış olabilir 2 günde 1 tekrar kan verip artisi takip edin![]()
Evet hamilesinAdetim 3 gun gevtikten sonra İdrarda gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bugün 5. Gün kan verdim 5.27 çıktı hamilemiyim çok stresli ve panik içindeyim.
Alttan muayene yapılmıştı ve kanamam başladı gibi sanki korkuyorum5 ve üzeri hamilelik çok yeni olduğu için değer düşük çıkmış olabilir 2 günde 1 tekrar kan verip artisi takip edin![]()
Adet kanaması gibi mjAlttan muayene yapılmıştı ve kanamam başladı gibi sanki korkuyorum![]()
Hayır değil bitimi gibi lekelenme gibi sankiAdet kanaması gibi mi
Yerleşme kanaması olabilirHayır değil bitimi gibi lekelenme gibi sanki
İnşallah öyledirYerleşme kanaması olabilir
O halde nasıl alttan bakıyorlar ya kimyasal olabılır cnm ben de yaşadımKanamam arttı hamilelik halen var mıdır![]()
Daha doktora gitmedim bugün kanamamın 5. Günü pazartesi gideceğim ne olduğunu öğreneceğimO halde nasıl alttan bakıyorlar ya kimyasal olabılır cnm ben de yaşadım
muhtemelen yerlesme kanamasidir kahverengi veya pembe tonlarina yakin olur adet gibi fazla gelmez pihtili olmaz genellikle lekelenme gibi 1 kere olup devami gelmez bazilarinda 1-3 gunde surebiliyor ama 3 gunden fazla olursa doktora gorunmeni tavsiye ederim.Hayır değil bitimi gibi lekelenme gibi sanki
5 gun surmesinde bi anormallik var ya adet goruyorsunuz yada dedikleri gibi kimyasal gebelik geciriyorsunuz kanama renginiz neydi?Daha doktora gitmedim bugün kanamamın 5. Günü pazartesi gideceğim ne olduğunu öğreneceğim