- 20 Temmuz 2025
- 11
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi minik bulut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisin çocuk doğacak kızEki Görüntüle 3624113
Sizde hamilemiyim kızlar ilki sabah diğeri akşam
Allah razı olsun 3 senedir bekliyordumHamilemisin çocuk doğacak kızhamilelikmi kalmış allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim
Verdim bugün cok merak ediyorumAaa çok belirgin valla maşallah![]()
kan verin bence
Ay ay hadi inşallah bu sene hepimizin yüzü gülsünVerdim bugün cok merak ediyorum
Reglin kaç gün geçti canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2,5 senedir bekliyorumEki Görüntüle 3624113
Baya belirgin canım bence gebesinEki Görüntüle 3624113
İnşallah kuzum rabbim sevindirsin İnşallahAllah razı olsun 3 senedir bekliyordum
Kan sonucunu lütfen haber ver belirtilerin neler yada neyden şüphelenip test yaptınVerdim bugün cok merak ediyorum
İnşallah heyecandan yatamadımAy ay hadi inşallah bu sene hepimizin yüzü gülsün![]()
Kan sonucunu lütfen haber ver belirtilerin neler yada neyden şüphelenip test yapt
4 gün geçti hatta hsg olacaktım testim pozitif çıktı kan verdim onu bekliyorum Rabbım inşallah bütün anne baba olmak isteyenlere nasip eder cok cok dua ettikReglin kaç gün geçti canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2,5 senedir bekliyorum
İnşallah canmBaya belirgin canım bence gebesin
Amin canım benim inşallah ne zaman çıkacak kan sonucun çıkmadımı hâlâ?4 gün geçti hatta hsg olacaktım testim pozitif çıktı kan verdim onu bekliyorum Rabbım inşallah bütün anne baba olmak isteyenlere nasip eder cok cok dua ettik