- 29 Temmuz 2016
- 61
- 12
- 38
- 28
- Konu Sahibi Tip1diyabet01
-
15 gün geçe negatif cıkmış amaArkadaşlar ben ve eşim tip 1 diyabet yani şeker hastasıyız. Bir yıldan fazla oldu evleneli. Degerlerim yüksek oldugu icin hamile kalmam zordu . ama hicbir sıkıntı da yok kalmam icin. Adet düzensizliğim vardı ama son üc aydr düzenli oluyordum. Bu ay 15 gün gecikti. Gecenlerde test yapmstm evde negatifti. Fakat daha sonra. 3 gün ust uste sadece ilişkiden sonra cok az bi kahverengi lekem oldu. Dahada test yapmadm. Sizce nedendir. Yerlesme kanaması bu kadar süre sonra olurmu sizce test yapmalımıyım. Korkuyoru.
Ama simdi yapmaya korkuyorum
Canim gebelik varsa ilk 3 ay iliskide dikkat etmek lazim...Acı hissetmedim. 11 veya 12 gün gecmisti. 3kere iliskiden sonra oldu. Daha sonra devm etmedi canm. Yarn test yapacm ama korkuyorum negatifi gormekten
7nsalah canım yaa artık pozıtıfı gormek ıstıyorum hafıf lekelenme var ama bişey olmaz ınsallahCanım bikac gün daha bkle bi test daha yap istersn. Yada kan tahlili yaptr. İnşallah hamişsindir. Bari sen ii haberler ver bize.
7nsalah canım yaa artık pozıtıfı gormek ıstıyorum hafıf lekelenme var ama bişey olmaz ınsallahCanım bikac gün daha bkle bi test daha yap istersn. Yada kan tahlili yaptr. İnşallah hamişsindir. Bari sen ii haberler ver bize.
Kan tahlili yaptirsana canim?Canm az once idrar testi yaptm evde ama negatif. Hayrlısı olsn kuzum. Bkleyelm bakalm. Hala olmazsam doktora giderim artıkbütün psikolojim alt üst oldu
Kızlar benimde adetim 15 gün geçti dün kan testi yaptım negatif sizce çıkmamış olma ihtimali var mı dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?