Hamilemiyim sizce

Tip1diyabet01

Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamsın
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
61
12
38
28
Arkadaşlar ben ve eşim tip 1 diyabet yani şeker hastasıyız. Bir yıldan fazla oldu evleneli. Degerlerim yüksek oldugu icin hamile kalmam zordu . ama hicbir sıkıntı da yok kalmam icin. Adet düzensizliğim vardı ama son üc aydr düzenli oluyordum. Bu ay 15 gün gecikti. Gecenlerde test yapmstm evde negatifti. Fakat daha sonra. 3 gün ust uste sadece ilişkiden sonra cok az bi kahverengi lekem oldu. Dahada test yapmadm. Sizce nedendir. Yerlesme kanaması bu kadar süre sonra olurmu sizce test yapmalımıyım. Korkuyoru.

15 gün geçe negatif cıkmış ama

Acı hissetmedim. 11 veya 12 gün gecmisti. 3kere iliskiden sonra oldu. Daha sonra devm etmedi canm. Yarn test yapacm ama korkuyorum negatifi gormekten

Acı hissetmedim. 11 veya 12 gün gecmisti. 3kere iliskiden sonra oldu. Daha sonra devm etmedi canm. Yarn test yapacm ama korkuyorum negatifi gormekten
Canim gebelik varsa ilk 3 ay iliskide dikkat etmek lazim...
Cok gecmis adetin yap bi test hatta kan ver...
Hic korkma canim Allah buyuk bizim icin en dogru zamani o bilir...

Canm az once idrar testi yaptm evde ama negatif. Hayrlısı olsn kuzum. Bkleyelm bakalm. Hala olmazsam doktora giderim artık bütün psikolojim alt üst oldu

Kızlar benım de adetım 2 gun gecıktı test yaptım negatıf ama hıc bır sancı falan yok normalde cok sancılı olurum ben erken mı sızce

Canım bikac gün daha bkle bi test daha yap istersn. Yada kan tahlili yaptr. İnşallah hamişsindir. Bari sen ii haberler ver bize.

Oyle deme canm yaa. Üzülme. Birşey olmuyosa ya daha iyisi olacagı icindir yada olmaması gerektigi icindir. Eminim birgn bizde o duyguyu yasarız

Valla korkuyo muyum eriniyo muyum bilmiyorum canım yaa. Ama hep gitmemek icin bi bahane buluyorum. Bide bel agrm kasık agrım var sürekli. Oldum olucam diyorum ama bi trlü olmuyorum. Bugn de olmazsam. 18 gn olacak sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…