- 23 Ekim 2025
- 23
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi kzltttsjll
Ayy çok teşekkür ederimYok ben tam reglim bi gün geçikince öğrendim ama sürekli bu testi kullandım hiç yalancı pozitif vermedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok teşekkür ederimYok ben tam reglim bi gün geçikince öğrendim ama sürekli bu testi kullandım hiç yalancı pozitif vermedi
Ne 28 anlayamadımBugun 28 benim hayirlisi bakalım![]()
İdrarı biraz fazla damlatmışsınız gibi öyle miKızlar bu testin doğruluğu var mı acaba
Bozukmu şimdi evet idrar fazla olduİdrarı biraz fazla damlatmışsınız gibi öyle mi
Çizgi gözüküyor ama bilmiyorumİdrarı biraz fazla damlatmışsınız gibi öyle mi
3 4 damla damlatmanız yeterliydi ne kadar damlattınızBozukmu şimdi evet idrar fazla oldu
Bir kerede sıktım ya3 4 damla damlatmanız yeterliydi ne kadar damlattınız
Yarın ilk idrarla tekrarlayın bence bat ne zamandıBir kerede sıktım ya
Benimki çok karışık ya adet görmüyorum iki aydır aslında korunma ignesi vurdum üç aylık ağustosta süresi bitti bizde adet olmuyorum diye korunmadık hiç iki aydır olmuyorum sürekli kasıklarım ağrıyordu test yapım dedim bilmiyorum adet olmadan hamile kalinirmi karışık benim mevzuYarın ilk idrarla tekrarlayın bence bat ne zamandı
pek bilgim yok ama zaten adet görmüyorum diye korunmamışsınız yani gebelik olabilirBe
Benimki çok karışık ya adet görmüyorum iki aydır aslında korunma ignesi vurdum üç aylık ağustosta süresi bitti bizde adet olmuyorum diye korunmadık hiç iki aydır olmuyorum sürekli kasıklarım ağrıyordu test yapım dedim bilmiyorum adet olmadan hamile kalinirmi karışık benim mevzu
Adete olmuyorum hiç etrafımda böyle olanda yokpek bilgim yok ama zaten adet görmüyorum diye korunmamışsınız yani gebelik olabilir
Siz yarın test yapın bence sonuca göre kadın doğuma görünün neden adet olmuyorsunuz araştırılsınAdete olmuyorum hiç etrafımda böyle olanda yok
Korunma iğnesi vurdum ya pişmanlık zaten o adet yapmıyor bir sene yakın yaSiz yarın test yapın bence sonuca göre kadın doğuma görünün neden adet olmuyorsunuz araştırılsın
Perşembe günü yaptığım testlere göre koyu çıktı buraya ekleyince bulanık çıkıyorMerhaba kızlar ben cuma günü yani adetime bir gün varken beta hcg baktırdım sağlık ocağında değerim:54.5 çıktı bugün doktor çok erken gelip baktırmışsın diyerek tekrardan kan almadı perşembe gel kan ver bakalım artıyor mu değerin dedi ama moralimi bozdu biraz çok güzel konuşmadı gelirken eczaneden test aldım yaptım bir sıkıntı yoktur dimi
Doktorlar böyle söylerler canım artık beklemekten başka bir şey yok sağlıklı beslen kendine iyi bak. Perşembe kan verdiğinde değerin iyice artmış olacaktır allahın izni ileMerhaba kızlar ben cuma günü yani adetime bir gün varken beta hcg baktırdım sağlık ocağında değerim:54.5 çıktı bugün doktor çok erken gelip baktırmışsın diyerek tekrardan kan almadı perşembe gel kan ver bakalım artıyor mu değerin dedi ama moralimi bozdu biraz çok güzel konuşmadı gelirken eczaneden test aldım yaptım bir sıkıntı yoktur dimi
Ya doktor acelen neydi niye bu kadar erken geldi dedi de belki adet olursun falan dedi o yüzden teşekkür ederim inşallah bende kötü düşünmüyorum Allahın izniyle hayırla sonuçlanır inşallahMoralinin bozulacağı bir şey yok yüksek ihtimalle hamilesin değerin de iyi kimyasal veya dış gebelik gibi olumsuz senaryo riskleri her yeni gebelik için var ama senin değerin gayet iyi endişelenme bence. Perşembe kan vermen daha iyi artışı daha iyi kontrol edebilirsiniz sonrasında bekleyip kese vs görmeye gidersin hayırlı olsun
İnşallah çok teşekkür ederimDoktorlar böyle söylerler canım artık beklemekten başka bir şey yok sağlıklı beslen kendine iyi bak. Perşembe kan verdiğinde değerin iyice artmış olacaktır allahın izni ile