- 8 Nisan 2024
- 775
- 196
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın inşallah vardır ya öyle yapayim birkaç gün sonra tekrarlayayim teşekkür ederimBen çizgi göremedim . :/. Bı kaç gün sonra tekrar dene bence. Su an biz farketmiyorsak varsa yarından sonra bile daha gozLe gorulur pembe cikmali
İçini açıp daha aydınlık bir yerde atar mısın bide bu karanlıkta belli olmuyor olabilir
Çizgi yok gibi artmed test yapmayin bu arda awox peridictor erarly laboquick gibi markalar iyidirGünaydın hanimlar 5 günüm geçiyor ve bu sabah test sonucum bu sekilde çıktı varmı sizce goruyormusunuz sizde
Haklısınız ama bulamadım ya mecbur bu vardı eczanede başka eczane den bakayım barı 5 gün gecikmem varÇizgi yok gibi artmed test yapmayin bu arda awox peridictor erarly laboquick gibi markalar iyidir
Canım malesef 5 gün gecikmedevdaha belli olurduGünaydın hanimlar 5 günüm geçiyor ve bu sabah test sonucum bu sekilde çıktı varmı sizce goruyormusunuz sizde
Ben cizgi gordum ama markasi neHaklısınız ama bulamadım ya mecbur bu vardı eczanede başka eczane den bakayım barı 5 gün gecikmem var
Artı Med ama 4 gün öncesinde negatif ti aynı testBen cizgi gordum ama markasi ne
Valla cnm yalanci veriyor o cunku bnde de oldu bak aticam simdiArtı Med ama 4 gün öncesinde negatif ti aynı test