hamilemiyim yardim edermisiniz arkadaslar

hayaliperest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
11
0
1
İstanbul
Bi hata yapip gorustugum kisinin evine gittim ben hc bi.seklde istekli degildim uzerimde ic camasiri ve kot varken gobegimi acip bosaldi asagi sizip hamile kalmis olabilirmiyim ama kilodumda sperm izi yoktu.suan da hamilelik belirtileri yasiyorum psikolojikmi blmiyorum ama gogus sizintisi kasik bel agrisi.. 6 gun once oldu bu bosalma lutfen yardim edin cok huzursuzum pislikten arinmak icin dua ediyorum butun gun bu gunah icin

Son düzenleme:

Korkma canım sakin olda bak bir anlık boşluk insana nelere mal oluyor.Kendinizi koruyun bastırın,hepimizin hormonları var dikkat edin.
şimdi konuya gelelim kesinlikle hiç bir şey yoktur bir kere 6 günde sen onu anlayamazsın 2. si hava ile temas halinde sperm ölür,3.sü onun gideceği yol çok uzun o yulu yaklaşıkı 24 saatte tamamlıyor düşünki onun hızına göre ne kadar uzun bir yol bu arada hava temasıyla ölüdürler.ayrıca öyle dışarıdan bilmem ne bilmem ne njklrjegljrle eeeehh sinirim bozuldu ,olmamıştır bir şey işte korkma ama yapma bir daha bak değdimi yaşadığın pskolojiye ,hadi kendine iyi bak

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz ama korkularim tamamen son bulmuyor. Kasik agrilarim var

Anlattığın durumda azıcık ihtimal olsaydı inşl hamilesindir derdim çünkü burda hamilelik "korkusu" yaşayanlara hep böyle dua ediyorum. Son temennim umarım inşl bu kez hamileyimdir diye yıllarca umut eden duruma gelmezsin...

Çok saçma istekli olmadığın halde göbeğine boşaldı oyle mi acaba hamilemisin :))

Canim yazina hayran kaldim vallahi mukemmel yazmissin :) icimden vaybe dedim helal olsun kiz sana..

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Tatlim bak bir hata yapmissin.. hamile kalman icin acik yaziyorum penisin vajinaya girmesi++ bosalmasi gerek.. bak bizler aylardir ugrasioz olmuo ogle hemen cok kolay bisi degil hamile kalmak.. endiselenme ve bidaha kalkisma belli yasin kucuk lutfen!!

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…