S Seher_yusuf 77 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 25 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 25 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seher_yusuf 77 #1 Merhaba benim bugün adetim başlaması gerekiyordu başlamadı sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgiyi 1 saat sonra 2. Çizgi gözüktü miğdem bulanıyor kasık ağrım çok var adetim başlıyacak gibi göğüslerim çok sertleşti sizce varmııdır tecrübeli anneler
Merhaba benim bugün adetim başlaması gerekiyordu başlamadı sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgiyi 1 saat sonra 2. Çizgi gözüktü miğdem bulanıyor kasık ağrım çok var adetim başlıyacak gibi göğüslerim çok sertleşti sizce varmııdır tecrübeli anneler
Aygolge Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 898 Emoji Skoru 3.091 Puanlar 113 Yaş 41 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seher_yusuf 77 #2 Testin fotoğrafını atsana bakalım cnm belki kuruma çizgisi de olabilir sen yine de testi tekrarla hatta en garanti yarın kan ver
Testin fotoğrafını atsana bakalım cnm belki kuruma çizgisi de olabilir sen yine de testi tekrarla hatta en garanti yarın kan ver