Hamilemiyim? Yardim

Aytenlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
34
-37
1
30
Kizlar ben hic hamile kalamadim 2 senedir.Bu ay havuc incir kuru yaptim ve meydonoz sut buhari yaptim 3 gece.Hic bir zaman boyle olmamistim.Cok terliyorum,normalde terlemem,yuzum kabuk veriyor.adet oncesi gogsum acirdi cok siserdi.bu defa yumusak,ve karnimda aşırı gurultu var kac gundurkasiklarima da ara sira agri giriyor.adetime ise 5 gun var.

Bunlar hamilelik belirtisi mi?

2 sene çok uzun tedaviye neden başlamadınız? Belli ki bir şeyler yolunda değil.

Hamilelik ve adet belirtisi aynıdır hemen hemen o yüzden kendimizde belirti aramamız ve bulmamız çok normal çok erken 5gun varmış çok fazla belirti arayıp üzülmeyin derim

hormonlar gelecegını dusundugu bebıse bı on hazırlık yapıyor . dollenme olursa yerlesıyor hamılelık belırtısıymıs bunca sıslık agrı gaz dıyoruz dollenme olmazsa adet goruyoruz adet belırtısıymıs dıyoruz. bu progesteron hormonu yumurtlama sonrası artıyor da belırtılerın cogunu o yapıyor. 5 gun varmıs daha 2 gun sonra bı test deneyebılırsın :)

Sizin tüpler tıkalı kocanız da sizi aldatıyor ve tüp bebek denen çareyi onaylamıyor. Boşuna kürler denemeyin önce bu sorunların giderilmesi lazım. Hem o adama da çocuk yapmayın zaten.

Bende yeni hamileyim normalde çok terleyen biri değilim aşırı terleyip ve su içiyordm baska bir belirtim yoktu 5 gun kala test yapıp pozitif gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…