Hamilemiyim yardım

Hamilemiyim yardım

• Soruya cevap

OY: 1 50,0%
  • Cevap nolur

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Iisl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
13
4
1
27
Hamilemiyiimm yardım?
Merhaba yardıma ihtiyacım var. Iliskiden 4gun sonra regl oldum ayakta duramayacak kadar sancim vardı hastaneye gttim kan testi yaptırmadan iğne vurdurmadim kan testi negatif çıktı daha 4gunde gebelik kanda belli olmaz sanirsam ve regalim normalde 7gun sürerken 3gunu sabahı bitti. Bebek istiyorum acaba var midir varsa ne zaman belli olur. Ikinci gün kesilmesi adetimin bebek mi vardır küçük olduğu için kan da gozukmemis olablirmi

Buna benzer birsey bende de oldu canım ama idrar testi yaptım negatif çıkmıştı

Adet olmuşsunuz gebelik çok çok düşük ihtimal

Çok yeni olduğu için çıkmamıştır diyorum ebeye danistim bugun bir hafta sonra tekrar test yapalim dedi icimde bir umut var diye ama hayirlisi allah tez zamanda sana da versin ins

Çok yeni olduğu için çıkmamıştır diyorum ebeye danistim bugun bir hafta sonra tekrar test yapalim dedi icimde bir umut var diye ama hayirlisi allah tez zamanda sana da versin ins
Ayni şeyi bnde yasadim cnm sonu hüsran adet oldm )); bnmde adetm 10 gn geçiliyor uç aydır smdi yine geçti ama hamilemym yoksa adet gecikmesimi kafayı yiyorm test te yapmak istnyrm artık çünkü hep negatif );

Doğum kontr kapı kullandm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama adetm hep gecikiyor szce neden )); hamile de kalmiyorum yrdmci olurmsnz ));

Âmin canım İnşallah. Seninde umut ettiğin gibi olsun herşey

Doğum kontr kapı kullandm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama adetm hep gecikiyor szce neden )); hamile de kalmiyorum yrdmci olurmsnz ));
Doğum kontrol hapından hemen sonra hamiş kalanlarda var 1 seneyi bulanlarda var canım. Normalde adet düzensizliği varmıydı haptan önce ? Doğum kontrol hapı aynı zamanda adette düzenliyor çünkü

Yok cnm hep duzenliydi );
Canım kafana çok taktığında da geçikebiliyor mevsim değişikliği vs. Benim ilk gebeliğimde planlı olmuştu günü şaşmazdı. Ne zaman bebeşe niyetlendik hiç şaşmayan reglim 3 gün 1 hafta şaştı. 3. ayda tutturmuştuk :)

Saol canım peki bu adet gecikmesi hapdan da olablr diyrsn
Yok canım yanlış anlattım. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yaşayanlarınkini düzene sokuyor. Hani kullanmadan önce adet düzensizliğin varsa hap düzene sokmuştur oyüzden düzenli gidiyor olabilir diye söylemek istedim.

Anladım canım bide 4 gn kecti kan testi yaptrsam smdi cikarmi aylardr test kan testi fln yptrym hep yikiliyorum smdi gene negatif çıkar dye korkyrm biraz dha beklesemmi yoksa 4 gn gecti yaptrsammi kan testi yada dgr testler vs hngsni yapsam kesin varsa çıkar );

Anladım canım bide 4 gn kecti kan testi yaptrsam smdi cikarmi aylardr test kan testi fln yptrym hep yikiliyorum smdi gene negatif çıkar dye korkyrm biraz dha beklesemmi yoksa 4 gn gecti yaptrsammi kan testi yada dgr testler vs hngsni yapsam kesin varsa çıkar );
Kesin sonuç istiyorsan kan testi yaptır canım. Çünkü idrar da bazen geç çıkıyor. Benim adet günümde silik çıkmıştı. Ama bu forumda okuduklarım kadarıyla 1 hafta sonra idrarda çıkanlarda oluyor. En sağlıklısı kan. Bence yaptır kafan rahatlar en azından. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. Özeldede yapıyolar. Sağlık ocağı ertesi güne veriyo sonucu özelde aynı gün

Bende hapı bırakalım 3ay oldu bu ay umutla bekliyorum inş adet olmam olursamda nasip çok kafaya takmaya lazım cnm :-) :-)

Back
X