Ayni şeyi bnde yasadim cnm sonu hüsran adet oldm )); bnmde adetm 10 gn geçiliyor uç aydır smdi yine geçti ama hamilemym yoksa adet gecikmesimi kafayı yiyorm test te yapmak istnyrm artık çünkü hep negatif );Çok yeni olduğu için çıkmamıştır diyorum ebeye danistim bugun bir hafta sonra tekrar test yapalim dedi icimde bir umut var diye ama hayirlisi allah tez zamanda sana da versin ins
Âmin canım İnşallah. Seninde umut ettiğin gibi olsun herşeyÇok yeni olduğu için çıkmamıştır diyorum ebeye danistim bugun bir hafta sonra tekrar test yapalim dedi icimde bir umut var diye ama hayirlisi allah tez zamanda sana da versin ins
Doğum kontrol hapından hemen sonra hamiş kalanlarda var 1 seneyi bulanlarda var canım. Normalde adet düzensizliği varmıydı haptan önce ? Doğum kontrol hapı aynı zamanda adette düzenliyor çünküDoğum kontr kapı kullandm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama adetm hep gecikiyor szce neden )); hamile de kalmiyorum yrdmci olurmsnz ));
Canım kafana çok taktığında da geçikebiliyor mevsim değişikliği vs. Benim ilk gebeliğimde planlı olmuştu günü şaşmazdı. Ne zaman bebeşe niyetlendik hiç şaşmayan reglim 3 gün 1 hafta şaştı. 3. ayda tutturmuştuk :)Yok cnm hep duzenliydi );
Evet canım. Adet belirtileri ile hemen hemen aynı malesefki. Bu yüzden ayırt etmekte zorlanıyor insan.Peki adet olckms gbi halin varmiydi bnde adet belirtileri vr (;
Yok canım yanlış anlattım. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yaşayanlarınkini düzene sokuyor. Hani kullanmadan önce adet düzensizliğin varsa hap düzene sokmuştur oyüzden düzenli gidiyor olabilir diye söylemek istedim.Saol canım peki bu adet gecikmesi hapdan da olablr diyrsn
Kesin sonuç istiyorsan kan testi yaptır canım. Çünkü idrar da bazen geç çıkıyor. Benim adet günümde silik çıkmıştı. Ama bu forumda okuduklarım kadarıyla 1 hafta sonra idrarda çıkanlarda oluyor. En sağlıklısı kan. Bence yaptır kafan rahatlar en azından. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. Özeldede yapıyolar. Sağlık ocağı ertesi güne veriyo sonucu özelde aynı günAnladım canım bide 4 gn kecti kan testi yaptrsam smdi cikarmi aylardr test kan testi fln yptrym hep yikiliyorum smdi gene negatif çıkar dye korkyrm biraz dha beklesemmi yoksa 4 gn gecti yaptrsammi kan testi yada dgr testler vs hngsni yapsam kesin varsa çıkar );
İnşallah. Allahj hayırlısını versinj. Çıkmassada üzülme korunmayı bırakınca biraz zaman alabiliyor çünkü. İnşallah yakın zaman da güzel haberlerini alırız :)Tsklr ederim cnm güzel haber alınca yazarmmm cok saolll
Bende hapı bırakalım 3ay oldu bu ay umutla bekliyorum inş adet olmam olursamda nasip çok kafaya takmaya lazım cnmDoğum kontr kapı kullandm cock yapmaya karar verdk biraktm hapı ama adetm hep gecikiyor szce neden )); hamile de kalmiyorum yrdmci olurmsnz ));
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?