hayırlı olsuuuuunnn :) benimde çok düşüktü bir hafta boyunca o kadr ağır ilerliyordu ki kese 1000 i görmeden görünmüyormuş.dış gebelik olabilir dediler. boş kesedir dediler. sürekli kasık karın ağrısı da çekiyordum.hamdolsun.1000 i buldu.dr emin olalım dedi kese aradı.küçücük bi kese vardı.dış gebelik değil dedi.sonra boş kese olabilir dendi.bir hafta geçti.bebek göründü.sonra kalp atışları emin olmak için iki hafta sonra gel dediler.ümitlenmeyelim dediler.
iki hafta sonra gittim kalp atışı yok.üç gün sonra gel dediler.gittim hamdolsun kalp atışları duyuldu.bi daha ki kontrolümde de diğer bebişimin kesesi göründü.yani ikiz. hatta dr.um "üçüz dördüz de olabilir türkiyeyi terketmeden bi daha muayene ol" dedi.gittim 2.bebişiminde kalp atışını duyduk ama üçüz dördüz değildi :)
hatta ben tek mi emin misiniz diye sorduğum da (aile de çoğul gebelik ırsi)"yok beşiz hahahahaha "diye espri bile yapmıştı.ama 2. bebişimi de görünce "ana wallaha iki tane dedi "
o yüzden allah ın izni ile kalbini ferah tut.ben ne sorunlu atlattım bi bilsen....o günler geçmek bilmezdi.birde ikiz olmasına rağmen böyle ağır ilerlemesi ayrı bi dert ,üzüntü beklemek ayrı bi sorun.hamdolun şimdi 4 aylıklar rabbim bağışlarsa inşallah.cuma günü kontrolümüz var :)
bu arada bende 10 ay bekledim.hatta başlığım bile var :)