• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim, yoksa adetmi olacağım?

sahay9297

﷽𝕷𝖆 𝖎𝖑𝖆𝖍ə 𝖎𝖑𝖑ə𝕬𝖑𝖑𝖆𝖍﷽
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
119
65
18
27
Rusya
Merhabalar. Hayrli aksamlar. Bu benim bir kacinci actigim konu. 31 aralik yumurtladim. Gec yumurtladim. 4 ocak adet olacaktim normalde olmadim. 2 gundur, kasiklarima kramplar giriyor, hafif hafif ben burdayim der gibi. Normalde atesim 35.5 olur...simdi surekli 36.1, 36.6, 37. Oluyor. Midem deseniz 5 gun oldu nerdeyse yaniyor. Su bile icsem yaniyor. Uzanıyorum, gozlerim karariyor. Cok az hafif kokusuz, yumurta aki gibi akintim var. Geceleri terlemelerim basladi. Bunlar adet belirtisimi, yoksa hamilelikmi? Test yapmiyorum cun ki yalanci negativ ve ya yalanci pozitiv gormemek icin biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Karnimin alt kisminda yani kasklarimda...komple bi agri dolaniyor. Adet oluncada tamam agrilarim olur ama..midem yanmaz. Başım donmez. Haa bide uzun suredir davul gibiyim.

Lutfen bana fikir bildirin. Bide hamile olan ablalarim, bana belirtilerni anlatirmi?.

Merhabalar. Hayrli aksamlar. Bu benim bir kacinci actigim konu. 31 aralik yumurtladim. Gec yumurtladim. 4 ocak adet olacaktim normalde olmadim. 2 gundur, kasiklarima kramplar giriyor, hafif hafif ben burdayim der gibi. Normalde atesim 35.5 olur...simdi surekli 36.1, 36.6, 37. Oluyor. Midem deseniz 5 gun oldu nerdeyse yaniyor. Su bile icsem yaniyor. Uzanıyorum, gozlerim karariyor. Cok az hafif kokusuz, yumurta aki gibi akintim var. Geceleri terlemelerim basladi. Bunlar adet belirtisimi, yoksa hamilelikmi? Test yapmiyorum cun ki yalanci negativ ve ya yalanci pozitiv gormemek icin biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Karnimin alt kisminda yani kasklarimda...komple bi agri dolaniyor. Adet oluncada tamam agrilarim olur ama..midem yanmaz. Başım donmez. Haa bide uzun suredir davul gibiyim.

Lutfen bana fikir bildirin. Bide hamile olan ablalarim, bana belirtilerni anlatirmi?.
31 Aralıkta yumurtladıysanız 14 ocak gibi adet olmanız gerekmez mi? Bence bi kaç gün daha bekleyin. Ben de sizin gibi 31 Aralık 1 Ocak gibi yumurtladım. Ben de bekliyorum. Eğer test yapmaya başlarsam herr gün yapıyorum😁

Bu ay bu belirtilerin hepsini tamı tamına ben de yaşadım. O kadar umutlandım ki hamile miyim diye, ben de geç yumurtaladım ve adetim gecikti. Ama sonra malesef adet oldum. Lütfen kendinizi çok moda sokmayın sonra çok üzülüyor insan 😔 umarım sizin vardır 🙏

Merhaba geç yumurtladiysaniz adetinizin gecikmesi çok normal ve anlattiklariniz adet belirtilerine de benziyor. Test yapsanız da şuan çıkmaz en az 3 gün daha bekleyin. Benim belirtilerim yumurtlamadan sonra şiddetli kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı daha sonra miğde bulantısı ve baş dönmesi 🤗 şuan 5+3 uz

Lutfen bana fikir bildirin. Bide hamile olan ablalarim, bana belirtilerni anlatirmi?

Canım bende 28 Aralık da yumurtlama oldu 3 Ocak dan beri kaşık ağrısı sırt ağrısı var kasıklarım müthiş bir ağrı var dört gün var âdete akıntım yok göğüs ağrısı var işte insan nm. Test yapmak istemiyor korkuyor Allah hayırlısını versin inşallah vardır sen yarın tut test istersen

Merhaba geç yumurtladiysaniz adetinizin gecikmesi çok normal ve anlattiklariniz adet belirtilerine de benziyor. Test yapsanız da şuan çıkmaz en az 3 gün daha bekleyin. Benim belirtilerim yumurtlamadan sonra şiddetli kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı daha sonra miğde bulantısı ve baş dönmesi 🤗 şuan 5+3 uz
Canım yumurtalamadan sonra mı başladı ben o gunden beri karın ağrısı yani kasik ağrısı yaşıyorum sırt ağrısı göğüs ağrısı bilmiyom ya inşallah vardır

31 Aralıkta yumurtladıysanız 14 ocak gibi adet olmanız gerekmez mi? Bence bi kaç gün daha bekleyin. Ben de sizin gibi 31 Aralık 1 Ocak gibi yumurtladım. Ben de bekliyorum. Eğer test yapmaya başlarsam herr gün yapıyorum😁
Aynen iste o yuzden 14 ocagi beklyorum. Evet biliyom o yuzden gecikti, bunun icin test yapmyorum, ama biliyorsunuz ki, insan dusunmeden edemiyor. Acabaaa diyor ister istemez.

Bu ay bu belirtilerin hepsini tamı tamına ben de yaşadım. O kadar umutlandım ki hamile miyim diye, ben de geç yumurtaladım ve adetim gecikti. Ama sonra malesef adet oldum. Lütfen kendinizi çok moda sokmayın sonra çok üzülüyor insan 😔 umarım sizin vardır 🙏
Yaa inseAllah rabbim tez zamanda nasub eder sizede hasretnde olan her kesede. 🤲🤲🤲

MasAllah masAllah. Allah saglikla kucagniza almayi nasip etsin. Adet belrtlerimden farki, göguslerim acmyor. Midem cok yaniyoor. Gozum kararmaya basladi dunden. Bide benim adetim yaklasinca mutlaka ishal oluyorum, su an tam tersiyim, kabzim.

Canım bende 28 Aralık da yumurtlama oldu 3 Ocak dan beri kaşık ağrısı sırt ağrısı var kasıklarım müthiş bir ağrı var dört gün var âdete akıntım yok göğüs ağrısı var işte insan nm. Test yapmak istemiyor korkuyor Allah hayırlısını versin inşallah vardır sen yarın tut test istersen
InseAllah...guzel haberlernizi alalim. 🤩😊🤲 bekliyorum. Son 3 gun bakalimm

Evet canım yumurtlamadan beri var bende halaa da geçmedi 🤗
Maşallah rabbim tamamını erdirsin inşallah canım inşallah bende vardır bebiş dediğim gibi çok ağrım var bilmiyorum ya böyle bir yanım var bı yanım Yok diyor işte dün öyle ağrıdı ki dedim ki herhalde adet oldum sandım Yok du bi şey Perşembe günü belli olur

Geç yumurtlamış olabilirsin, belki ondandır ağrıların. Bazı hamilelik belirtileri adet gibidir, bazı adet belirtileri hamilelik belirtisi gibidir. Hiç belli olmaz bu durum, kişiden kişiye değişir . Burada sana hamilesin ya da değilsin demek, doğru bir yönlendirme olmaz. Çünkü ne olacağı belli olmaz. Bir kaç gün geçsin test yap, umarım kalbinden geçen sonuç gerçekleşir 💗

InseAllah...guzel haberlernizi alalim. 🤩😊🤲 bekliyorum. Son 3 gun bakalım
İnşallah canım inşallah rabbim sızı sevindirsin aminn🤲🤲🤲 geçmek bilmiyor ve söz verdim yapmayacam test ayda beş test alırım testler de pahalı olmuş 😀😀 ayrıca ben 3 ocakta test yaptım yani adete daha 11 gün vardı çünkü Ogün karnım ağrıyor du yapım dedim yok du ve yumurtalamadan 6 gün sonra yani çok saçma ama işte kafa söz geciremedim...

Merhabalar,
Benim bugün gecikmemin 4. günü. Test yaptim böyle cok silik cikti. Sizce bu test bozukmu? Dünden beri cok az az kahve rengi ve pembe lekelenmem var.

Eklentiler

• 83952B7C-14FD-4EAE-8A0C-889DF63FD407.webp
    83952B7C-14FD-4EAE-8A0C-889DF63FD407.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba ben yeni üye oldum yaklaşık 5 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay tam yumurtlama günü ilişkiye girdim ve adet olmama bir hafta var bende hiç belirti yok şişlik var sadece adet mı olucam yoksa olmicam mı bilemiyorum ama sürekli olmumsuz düşünceler aklıma

Back
X