Sperm hücresi nasıl canlı kalsın sperm suda yaşayamaz ki. Yıkadım diyorsun vajinal bolgemi. Sende spermleri savaşçı bı ruh yaptın heee. Ayrıca su sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kıvılcım falan cıkmıyormu??Merhaba ben nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim araştırmalrıma göre sperm hücreleri 4 gün canlı kalıyormuş vajina bölgesine yakınsa içeri girmek için çalışacaklarını söylüyorlar benim 5 gündür adetim gecikti ufak bir kanama olcağını duydum ama o olmadı ama diğer tüm hamile belirtileei var bende özellikle baş dönmesi ilkten tansiyonum düşüyor sanıyordum ama daha sonra aklıma geldi araştırdım ve bi kaç hekimböyle hamile kalındığını acıklamış hala test yatırmadım sizce yaptırmalımıyım yada hamilemiyim
Hayır o şekilde değil anlatmak istediğim vajinal bölgeme doğru sperm hücreleri olduysa hamile kalınacağı söyleniyor ben yıkamadım hemen yani söyle diyim vajinal bölgeme doğru sprem olduğu için bile sprem hücreleri yumurtalıklara ulaşmanın bir yolunu bulurmuş deniyor ilişkide böyle de hamileliğin sonuçlanacağını söylüyorlar ben korktum daha hamile kalmak istemiyorum ama ne araştırdıysam hep hamilemolduğumun göstergesi cıktı bunu danışmak istedimm artık bendeSperm hücresi nasıl canlı kalsın sperm suda yaşayamaz ki. Yıkadım diyorsun vajinal bolgemi. Sende spermleri savaşçı bı ruh yaptın heee. Ayrıca su sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kıvılcım falan cıkmıyormu??
Test yap o zaman ama ben hamile oldugu u düşünmüyorumHayır o şekilde değil anlatmak istediğim vajinal bölgeme doğru sperm hücreleri olduysa hamile kalınacağı söyleniyor ben yıkamadım hemen yani söyle diyim vajinal bölgeme doğru sprem olduğu için bile sprem hücreleri yumurtalıklara ulaşmanın bir yolunu bulurmuş deniyor ilişkide böyle de hamileliğin sonuçlanacağını söylüyorlar ben korktum daha hamile kalmak istemiyorum ama ne araştırdıysam hep hamilemolduğumun göstergesi cıktı bunu danışmak istedimm artık bende
Şimdi varsada belli olurmu bişey ?Test yap o zaman ama ben hamile oldugu u düşünmüyorum
İlşkiye girerken mi yoksa güünümü geciktiğini soruyorsunuz ?Aderin gectimi?
Adet günün gectimi diye soruyorumİlşkiye girerken mi yoksa güünümü geciktiğini soruyorsunuz ?
Evet 5 günde gecikme oldu yani böyle nadir durumlar olabiliyormuş ben araştıedımbide burada sormak istedim artık 10mgün olsun test yaptırıcam hasta olamazsammhalenAdet günün gectimi diye soruyorum
""21 nisanda tekrar regl olmam gerekiyor" demek istediniz heraldearkadaşlar 17 mart son regli tarihim 3 yıldır ilk defa korunmadım. yumurtlama dönemine denk gelip gelmediğinide bilmiyorum 15 gündür kasıklarım çok ağrıyor.21 mart tekrar regli olmam gerekiyorudu olmadım bu gün test yaptım negatif ama bilemedim.
İdrar testi mi yaptınız""21 nisanda tekrar regl olmam gerekiyor" demek istediniz heralde
Canım idrarda geç çıkabiliyor en iyisi kanda baktır benim 20 nisan adet günümdü olmadım 23u idrar testi silik çıktı hemen kan verdim değerim çok düşüktü zaten kimyasal olduğu anlaşıldı dün adet oldum inş normal gebeliktir kanda baktirarkadaşlar 17 mart son regli tarihim 3 yıldır ilk defa korunmadım. yumurtlama dönemine denk gelip gelmediğinide bilmiyorum 15 gündür kasıklarım çok ağrıyor.21 mart tekrar regli olmam gerekiyorudu olmadım bu gün test yaptım negatif ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?