Hamilemiyim

Mmm_yag10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
16
20
38
İyi akşamlar kızlar. Eşimle mart ayında bi kaç kez korunmasız ilişki yaşadık. Psikolojik miydi bilmiyorum adet günüme kadar midem bulandı. Ağzıma acı su geliodu sürekli. Adetime 3gün kala yine korunmadık benim tam adet günümde adetim geldi. Adet olalı 10gün oluyor ve 3gündür göğüslerim şiş halsizim normalde uykuya düşkün değilim ama uyumak istiyorum. Belim aynı adet olacağım dönemdeki gibi ağrıyor. Beyaz akıntım geliyor çamaşırım hep ıslak. Kasıklarımda arada bir ağrı oluyor sanki gaz varmış gibi bi şişlik var oradada. Mide bulantısı ve ateş bugün başladı. Çok istiyorum bebişim olsun ama bunlar psikolojik mi diyede çekiniyorum test yapmaya birine sormaya

Son düzenleme:
Agzınızdan gelen acı su reflü belirtisi olabilir doktora görünün. Adetiniz biteli 10 gün olmuş büyük ihtimal bu yaşadıgınız belirtiler yumurtlama belirtisidir. Bugunleri degerlendirin

Merhaba ben nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim araştırmalrıma göre sperm hücreleri 4 gün canlı kalıyormuş vajina bölgesine yakınsa içeri girmek için çalışacaklarını söylüyorlar benim 5 gündür adetim gecikti ufak bir kanama olcağını duydum ama o olmadı ama diğer tüm hamile belirtileei var bende özellikle baş dönmesi ilkten tansiyonum düşüyor sanıyordum ama daha sonra aklıma geldi araştırdım ve bi kaç hekimböyle hamile kalındığını acıklamış hala test yatırmadım sizce yaptırmalımıyım yada hamilemiyim

Merhaba ben nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim araştırmalrıma göre sperm hücreleri 4 gün canlı kalıyormuş vajina bölgesine yakınsa içeri girmek için çalışacaklarını söylüyorlar benim 5 gündür adetim gecikti ufak bir kanama olcağını duydum ama o olmadı ama diğer tüm hamile belirtileei var bende özellikle baş dönmesi ilkten tansiyonum düşüyor sanıyordum ama daha sonra aklıma geldi araştırdım ve bi kaç hekimböyle hamile kalındığını acıklamış hala test yatırmadım sizce yaptırmalımıyım yada hamilemiyim
Sperm hücresi nasıl canlı kalsın sperm suda yaşayamaz ki. Yıkadım diyorsun vajinal bolgemi. Sende spermleri savaşçı bı ruh yaptın heee. Ayrıca su sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kıvılcım falan cıkmıyormu??:KK51:

Sperm hücresi nasıl canlı kalsın sperm suda yaşayamaz ki. Yıkadım diyorsun vajinal bolgemi. Sende spermleri savaşçı bı ruh yaptın heee. Ayrıca su sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kıvılcım falan cıkmıyormu??:KK51:
Hayır o şekilde değil anlatmak istediğim vajinal bölgeme doğru sperm hücreleri olduysa hamile kalınacağı söyleniyor ben yıkamadım hemen yani söyle diyim vajinal bölgeme doğru sprem olduğu için bile sprem hücreleri yumurtalıklara ulaşmanın bir yolunu bulurmuş deniyor ilişkide böyle de hamileliğin sonuçlanacağını söylüyorlar ben korktum daha hamile kalmak istemiyorum ama ne araştırdıysam hep hamilemolduğumun göstergesi cıktı bunu danışmak istedimm artık bende

Hayır o şekilde değil anlatmak istediğim vajinal bölgeme doğru sperm hücreleri olduysa hamile kalınacağı söyleniyor ben yıkamadım hemen yani söyle diyim vajinal bölgeme doğru sprem olduğu için bile sprem hücreleri yumurtalıklara ulaşmanın bir yolunu bulurmuş deniyor ilişkide böyle de hamileliğin sonuçlanacağını söylüyorlar ben korktum daha hamile kalmak istemiyorum ama ne araştırdıysam hep hamilemolduğumun göstergesi cıktı bunu danışmak istedimm artık bende
Test yap o zaman ama ben hamile oldugu u düşünmüyorum

arkadaşlar 17 mart son regli tarihim 3 yıldır ilk defa korunmadım. yumurtlama dönemine denk gelip gelmediğinide bilmiyorum 15 gündür kasıklarım çok ağrıyor.21 mart tekrar regli olmam gerekiyorudu olmadım bu gün test yaptım negatif ama bilemedim.

arkadaşlar 17 mart son regli tarihim 3 yıldır ilk defa korunmadım. yumurtlama dönemine denk gelip gelmediğinide bilmiyorum 15 gündür kasıklarım çok ağrıyor.21 mart tekrar regli olmam gerekiyorudu olmadım bu gün test yaptım negatif ama bilemedim.
""21 nisanda tekrar regl olmam gerekiyor" demek istediniz heralde

Canım idrarda geç çıkabiliyor en iyisi kanda baktır benim 20 nisan adet günümdü olmadım 23u idrar testi silik çıktı hemen kan verdim değerim çok düşüktü zaten kimyasal olduğu anlaşıldı dün adet oldum inş normal gebeliktir kanda baktir

Kızlarr selam hepinize , paylaşsam rahatlıcam diye düşündüm ve nacizane fikirlerinize ihtiyaç duydum. Ben de bebiş istiyorum ve şuan çok kafam karışık. Geçen 3 nisanda hsg rahim filmi çektirdim neyse ki sorun çıkmadı. Yumurtlama sorunum vardı onu da agnucaston ile çözdüm. Adetlerim çok düzenlideğildir ama 30-35 günde bir her ay olur.Bugün 36. Günüm hala yok. Şimdi kafamı karıştıran şey ise 29. Günde pembe bir akıntı geldi wc'de tuvalet kağıdına heh regli oluyorum dedim , gereken müdahaleyi yaptım :) ama sonra tık yok , sarı bir akıntı geliyo az az. Gaz var ayrıca :KK23:31. Günde test yaptım negatif, şimdi inat ettim cmt kadar beklicem. Çünkü insan çok üzülüyo sonucu görünce :KK43: Dün tam bi adet sancısı çektim hatta gece arar ara hep uyandım. Başım da ağrıyo . Bir de bu ay hiç ihtimal vermedim eşimden uzakta yurtdışındaydım yumurtlama dönemimde. Hsg mi yaptı acaba diyorum ama öyle bi bilgi de yok :KK43: Var mı benim gibi adet gecikmesi yaşayıp bu belirtileri hissedeniniz ? Şimdiden teşekkürler

Back
X