Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıcam ama hep hayal kırıklıgına ugruyorum hastalanıyorum sonra uzuntuden hastayım ben cok kotu oluyorum ama bılmıyorum her sabah aksam bas agrısı cekıyorum arada bı gozlerım kararıyo2 gün süren adet yerleşme kanaması desek pembe akıntı hamile isen risk olabilir hemen test
YapamıyorumTest yap
Denıcem inşaallah hamıleyımdır kızlar lıtfen dua edın cok ıstıyorum 1senedır olmuyoTest yap. Kimse bilemez.
Doktora gittin mı ?Denıcem inşaallah hamıleyımdır kızlar lıtfen dua edın cok ıstıyorum 1senedır olmuyo
Ben de adet günümde yapmıştım silik çizgi çıkmıştı seninkinden biraz daha fazlaydı gece tekrar yaptım biraz daha koyu çıktı seninki çok silik.Bence sabah dene tekrar.Adet belirtileri gibi oluyor zaten.Kasıkta batma gibi ağrı gibi birsey oluyor.Bu gün adet günüm ama olmadım daha. Ara ara adet sancısı gibi bi sancım oluyor. Ayaklarım yanıyor.
İnşallah hamilesindir.Bu gün adet günüm ama olmadım daha. Ara ara adet sancısı gibi bi sancım oluyor. Ayaklarım yanıyor.
İnşallah tatlım ya çok istiyorumİnşallah hamilesindir.