HAMİLEMİYİM ???

Ayseerbil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
15
5
1
Hanimlar adet günüm bugün fakat bir türlü olamadım adetimin bugün olmasına rağmen 2 haftadır kahverengi akıntım var arada yumurta beyazı akı gibi akıntım var çok yoğun oluyor belimde ve karnımın sol ve alt tarafı ağrıyor hareketlenmeler var goguslerim bu ay ki adetimde birden büyüdü uçlarinda çizikler ve noktalar meydana geldi etrafı genişledi acaba hamilemiyim yoksa adetimle ilgili mı önce ki adetletimde akıntılar hariç diğer meydana gelen olaylar başıma gelmiyordu...

Son düzenleme:
Belki geç döllenme olabilir bi kaç gun geçsin öyle yap BidBide kahverengi akintin hala var mi

Hanimlar bugün adetim 1 gün gecikti beyaz akıntım var belim çok şiddetli ağrıyor elimde uyuşma oluyor

Acile git kan ver o zaman niye ısrarla o acıyı çekip burda yazıyosun ayrıca el uyuşması başka bişeydir

Canım korunuyor musun peki korunuyosan pko olabilirsin yada kist vardır olursun yakında sıcak dus al iyi gelio

Geç döllenmede olabilir yinede dikkat et olabilirde olmayabilirde birkaç gün bekle bakalım

Hanimlar adet günüm bugün fakat bir türlü olamadım adetimin bugün olmasına rağmen 2 haftadır kahverengi akıntım var arada yumurta beyazı akı gibi akıntım var çok yoğun oluyor belimde ve karnımın sol ve alt tarafı ağrıyor hareketlenmeler var goguslerim bu ay ki adetimde birden büyüdü uçlarinda çizikler ve noktalar meydana geldi etrafı genişledi acaba hamilemiyim yoksa adetimle ilgili mı önce ki adetletimde akıntılar hariç diğer meydana gelen olaylar başıma gelmiyordu...
En garanti kanda çıkıyor test , idrar testi için de hemen adet geçer geçmez çıkmayabilir.

Geç döllenmede olabilir yinede dikkat et olabilirde olmayabilirde birkaç gün bekle bakalım

Canım adet de ki gibi ağrılar var fakat önceden sol karnım hiç ağrımiyordu goguslerim büyüdu dolgunlasti uçları çizik çizik ve sıktırınca nokta nokta delikler meydana geldi

Canım adet de ki gibi ağrılar var fakat önceden sol karnım hiç ağrımiyordu goguslerim büyüdu dolgunlasti uçları çizik çizik ve sıktırınca nokta nokta delikler meydana geldi
Gebelilten gebeliğe geçiyor hamile olabilirsin gününde 1 gün geçmiş geç döllenme yaşanıyor olabilir biraz daha bekleyip haftaya p.tesiye felan gelmezse git kan ver

Back
X