Hamilemiyim

18 mayısta adet oldum!bir sonraki 18 haziran yani bugün sabah uyandığımda basim döndü ve midem bulandı kalkamadım!kan testi yaptırdım 1.3 çıktı ne anlama geliyor?hamilemiyim acaba?daha önceki gebelikte birden tansiyonun düştü kan testinde hamile olduğunu öğrenmiştim!tam adet olacağım gun test olmuştu?su an adetim 18 haziranda?

18 mayısta adet oldum!bir sonraki 18 haziran yani bugün sabah uyandığımda basim döndü ve midem bulandı kalkamadım!kan testi yaptırdım 1.3 çıktı ne anlama geliyor?hamilemiyim acaba?daha önceki gebelikte birden tansiyonun düştü kan testinde hamile olduğunu öğrenmiştim!tam adet olacağım gun test olmuştu?su an adetim 18 haziranda?
Belirtiler icin erken degilmi.daha 10 gun varmis adetinize biraz sabirli olmaniz gerekiyor.belirtiler bazen aldatici oluyor ki 10 gun once belirti olmasi pek olasi degil.bence siz rahat olun ve adetinizi bekleyin adetinizde bir iki gun gecikme olursa kan testi yapin.

Araştırdığıma goré ovalasyon testiyle gebelik anlasilabiliyormus galiba!hcg seviyesini gösteriyormuş!adetim 15 haziran da!iki çizgi çıktı!ikinci çiZgi biraz silik fakat çizgi belli oluyor!beta hcg yi olcermi acaba ovalasyon testi?

Araştırdığıma goré ovalasyon testiyle gebelik anlasilabiliyormus galiba!hcg seviyesini gösteriyormuş!adetim 15 haziran da!iki çizgi çıktı!ikinci çiZgi biraz silik fakat çizgi belli oluyor!beta hcg yi olcermi acaba ovalasyon testi?
Ovulasyon testi yumurtlamayi gosterir.hep vift cizgi cikar cizgi beliginlesince yumurtlma donemisir. Ancak benim de topiklerden okuduguma gore regl donemine yakin ikinci cizgi koyu olursa hamilelik olabilir diyorlar canim. Allah hepimize nasi etsin saglikli bebisler

gebe değilsin.

Mrb lar
Ayin 7 sinde kan testi yaptirdim!
1.3 cikti!beklenen adet tarihim 15 haziran!15 haziranda yani adet gunu yaptirayim diyorum!idrar testlerinde cizgi bir yok bir var gibi silik!farkli marka testler!

Daha cok erken bi 10 gun daha bekle en azindan.Evde bir iki tane test bulundur.19-20 si gibi olmazsan daha yaparsin test.

cnm bekle bi hafta daha. regli olmam gereken günde ovulasyon testi yapmıştım kopkoyu çıkmıştı iki çizgi aynıydı yani 3 gün ovulasyonu yaptım hep koyuydu ve hamileymişim eczacımızda söledi ztn regli gününde yapılan ovu testi gebeliği gösteriyor :)

Merabalar
Adetim 15 haziranda geldi!fakat 7 haziranda beta hcg 1.3 cikmisti sumdide adetim geldigi halde beta hcg 2.1 cikti!neden acaba yukseliyor gibi?

Back
X