Hamilemiyim

Merabalar
Adetim 15 haziranda geldi!fakat 7 haziranda beta hcg 1.3 cikmisti sumdide adetim geldigi halde beta hcg 2.1 cikti!neden acaba yukseliyor gibi?

Merabalar
Adetim 15 haziranda geldi!fakat 7 haziranda beta hcg 1.3 cikmisti sumdide adetim geldigi halde beta hcg 2.1 cikti!neden acaba yukseliyor gibi?

Canım yeteerr 500 kere yazmışsın hamile değilsin neden zorluyorsun bukadar takman doğru değil stres zaten en büyük düşman.
Akışına bırak. Gebelik kanda 10 gün önceden bile Belli olan bişey. 1.3 2.0 gebelik yok demek. Dua ve sabırla devam edin.

Beta 5 e kadar yukselebiliyor hormonlarla alakali. Hamile olmadım halde yükseldi 3 e kadar. 5 üstü hamilelik. Hayirlisi ama tabikide

Merabalar
Adet olmuşsun yetmemiş beta baktirmissin 2 çıkmış yani negatif lütfen kendine biraz süre ver sakinleş bu stresle hamile kalamazsın bayram geliyor iki gun biyerleree gidin eşinle stres atın kafa dağıtın tamamen kafanda bitirdiğinde hamile kalırsın

Merhaba lar
Geçen ay adetim geldi bas dönmesi ve miğde bulantısı olmuştu!kan tahlili önce 1.3 sonra 2.1 oldu!fakat bu ay adetim gelmedi1 gun geçti!

Yükselme olabilir mi acaba?adet olmadım çünkü!

3-4 gün sonra hala adet olmazsan tekrar test yap canım yükselmiş mu kontrol et.

Bir de kadin doguma muayene oldun mu yumurtalarla ilgili bir problem olabilir, kist olabilir. Mutlaka kontrol ettir derim.

Merhaba. Umarım birileri görür ve yanıtlar. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık

ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Rahatlamaya ihtiyacım var.

Mrb
Adetim geçilmeli bugün 7 gun olacak!adet gecikmesinden 3 gun sonra kan tahlili 1.3 işi! Fakat dün çok basim ağrıdı tansiyonun biraz yükseldi ve az ligden bulanir gibi oldu?gebelik olabilir mi?

Mrb
Adetim geçilmeli bugün 7 gun olacak!adet gecikmesinden 3 gun sonra kan tahlili 1.3 işi! Fakat dün çok basim ağrıdı tansiyonun biraz yükseldi ve az ligden bulanir gibi oldu?gebelik olabilir mi?
Bence tamamen stresten gecikme yaşıyorsun cnm.Kafanı rahatlatmadigin sürece daha çok gecikme yaşarsın etme eyleme..

Merhaba. Umarım birileri görür ve yanıtlar. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık

ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Rahatlamaya ihtiyacım var.
Cevap verecek olan yok mu

Back
X