Sevinmek içinde üzülmek içinde erken. Regl olmazsanız ki inşallah olmazsınız 2 gün sonra tekrar kan verin bakalım artış var mı. Değer tam sınırda gebesiniz yada değilsiniz diyemeyiz ki kimyasal gebelik densin.Adetim Progestan kullanmama rağmen gecikti idrar testi yaptım bu sabah silik de olsa çizgi çıktı ama kan testi sonucum 5.85 yani kimyasal gebelik olabilirmiş aynı şeyi yaşayan var mısevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım
Evet mümkün. Bu değer tam sınır değer. Pazartesi bir kez daha yaptırın testi. Artışa geçmişse kesin hamilesiniz diyebiliriz o zaman da 2 hafta sabırla keseyi görmeyi beklersinizz sabit kalmışsa yada düşmüşse zaten gebe değilsiniz demektir. Kimyasal gebelik diyebilmek için önce değerinizin az da olsa yükselmesi sonra regl ile düşmesi gerekir. Hatta madem Cuma yaptırdınız bugün de yaptırsanız anlaşılır. 48 saat geçmiş oluyor. Cuma yaptırdığınız saat civarı yaptırabilirsiniz.5 aydır normal yolla 3 aydır da ilaçla denedik (glukofen) ilk defa ilaçla bu kadar gecikti 12 gün. Kan testi sonucumu daha doktora göstermedim etrafdakiler kimyasal gebelik dedi moralim bozuldu çok teşekkür ederim yani benim hcg hormonum 5.85 ya bi umut hamile olabilirim bu mümkün dimi? Cuma yaptırmıştım pazartesi tekrar yaptırsam yükselir mi hormon belli olur mu?
Bu arada normal uygun fiyatlı testle yaptım idrar testini kandan bi gün sonra yani ona rağmen çıktı çizgi yükselmiştir umarım hamileyimdir çok üzülüyorum artıkGec döllenmedir belki bilemezsiniz. Kimyasal gebelik tek tahlille degil ardı ardına tekrarlayan tahliller ve ultrasonla kesinlestirilir. Benim 34 arkadasımın 27 ile kimyasal gebelikti. Ama görümcesi 17 ile cocugunu kucagına aldı.beta hcg degeri aralıgı cok degisken bir değer. Bu arada glukofen aslında seker ilacı. Dogrudan gebe kalmanızı saglamaz ama dolaylı yoldan kalmanızı engelleyen durumları iyilstirir. Polikistik over gecmisiniz var mı?
Bu arada idrar ve kan testi aynı güne mi ait? Çogu gebelik testi 10-150 arası beta hcgyi tespit eder. Piyasadaki erken ya da ultra erken gebelik testlerinden mi?
Bence şimdi özele gidip kan verin imkanınız varsa hem kafanız rahatlar ikilemde kalmazsınız. Sizin için iyi olurYumurta tembelliği tespit edildi o yüzden verdiler glukofeni düzenli kullandım bende. Cuma günü doktora gittim 12 gün gecikme normal değil dedi doktorum kan testi aldı pazartesi sonuç almaya gelirsin dedi ben dayanamayıp cumartesi sabah da idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca internetten sonucuma baktım hcg 5.85 di yani idrar testini sonraki gün yaptım kandan sonra yükselmiş olabilir mi hcg hormonum birazdan özele gidicem 48 saatte yükseliyor dimi kesin erken gitmiş olmam bir hafta bekle diyolar
Tabi yükselir. Normalde 48 saatte 2 katına çıkarak katlanacak. En az 11 ve üzerine çıkmış olmalı. Yükseldiyse gebelik kesin var deriz ama sağlıklı olup olmadığını 2 hafta sonra anca anlarsınız.Yumurta tembelliği tespit edildi o yüzden verdiler glukofeni düzenli kullandım bende. Cuma günü doktora gittim 12 gün gecikme normal değil dedi doktorum kan testi aldı pazartesi sonuç almaya gelirsin dedi ben dayanamayıp cumartesi sabah da idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca internetten sonucuma baktım hcg 5.85 di yani idrar testini sonraki gün yaptım kandan sonra yükselmiş olabilir mi hcg hormonum birazdan özele gidicem 48 saatte yükseliyor dimi kesin erken gitmiş olmam bir hafta bekle diyolar
O zaman muhtemelen betahcgniz yükseliyordur. Kesin sonuc ve saglıklı bir ilerleme var mı anlamak icin tekrar kan testi yaptırın.Bu arada normal uygun fiyatlı testle yaptım idrar testini kandan bi gün sonra yani ona rağmen çıktı çizgi yükselmiştir umarım hamileyimdir çok üzülüyorum artık
Pozitif :) bolca dua edin. Geç döllenme söz konusu anladığım kadarıyla. İnşallah yükselmeye devam eder. Doktorunuzla görüşün o sizi çok güzel yönlendirir. Karamsarlığa kapılmayın sabırla bekleyin. Daha çok erken kendinizi yormayın bolca dinlenin bebiş tutunsun.Şimdi aldım kan testi sonucumu 8.56 olmuş yükselmiş ama iki günde az değil mi hamilemiyim
5 üzeri hamilelik. İlk başlarda aynı hızla artmayabiliyor anladığım kadarıyla. Bunun çok örneğini duydum. Şu an çıkan 8 değeri artık gebelik var anlamına geliyor. Ben yerinizde olsam perşembeyi bekler perşembe tekrar kan testi yaptırırdım. Değer sabit kalmamış düşmemiş. Gebelik var ama sağlıklı gebelik olup olmadığını ancak zaman gösterebilir. Ayrıca yaptırdığınız saat yaptırdığınız laboratuvarların farklı olması da o kadar sapmaya neden olabilir. Bu değer 1000 şerde olmuş olsa 2 lik sapma makine nedeniyle derdik. Şimdi öyle düşünmemek için bir neden Yok bence.Ama 48 saatte iki katına çıkması gerekmiyormuydu çok az yükselmiş ben hala pozitif düşünemiyorum 5 küsür den 8 e çıkmış çok az 10 üzeri hamilelik değil mi
Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Uzanın dinlenin bol sıvı tüketin. Günde 1 pedi doldurmuyorsa kırmızı değilse yerleşme kanamasıdır. Aksi halde maalesef kimyasal gebelik geçiriyorsunuz ve düşük yapıyorsunuz demektir. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet ama adet olursam düşük oluyo yani bebek tutunamıyo sanırım yarın doktorumla konuşucam oda doğrusunu söyleyecektir bana kahverengi bi akıntı geldi şuan adet olucam gibi bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah çok istiyorum bebeğim olmasını teşekkür ederim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?