- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim iki gun gecti su an umarım vardır teskekur ederimBenim de böyleydi ilk testtim. Gün gün koyulaştı. Tebrik ederim
Ayyy evet hamilesin benimde ilk testim böyle olmuştu ama eşim bile inanmadı bi kaç kişiye sormuştum böyle sonuç olmaz dediler ama şimdi 28 haftalık olduk bak duygulandım şimdi :))) hayırlı olsun canım benim hemen gidip kan testi yaptırAdetim iki gun gecti su an umarım vardır teskekur ederim![]()
İnsallah canım cok saolAyyy evet hamilesin benimde ilk testim böyle olmuştu ama eşim bile inanmadı bi kaç kişiye sormuştum böyle sonuç olmaz dediler ama şimdi 28 haftalık olduk bak duygulandım şimdi :))) hayırlı olsun canım benim hemen gidip kan testi yaptır
İnşallah yaaaKan testi yaptir. Benm cizgim bu kdr bile belli degildi gozlerim sasi olmustu cizgiyi gorcem gostercem diye :) hatta bi ebe ultrasona soktu yok sende gebelik falan dedi. Ilk gebeligim tecrubesizim. Esim israr edip baska hastaneye gitmeseydim gebelik yok sanicaktim. Meger hemen ultrasonda gozukmuyomus. Smdi minigim kocaman oldu dogum yaklasiyo :) hayirli olsun
Peki sizde bel agrısı kasık agrısı olmusmuydu bu donemdeKan testi yaptir. Benm cizgim bu kdr bile belli degildi gozlerim sasi olmustu cizgiyi gorcem gostercem diye :) hatta bi ebe ultrasona soktu yok sende gebelik falan dedi. Ilk gebeligim tecrubesizim. Esim israr edip baska hastaneye gitmeseydim gebelik yok sanicaktim. Meger hemen ultrasonda gozukmuyomus. Smdi minigim kocaman oldu dogum yaklasiyo :) hayirli olsun
Hayirli olsunkızlar selam baya silik cizgi ama hamilemiyim sizce adet iki gun gecikdi ;(
Bel agrisi bende 20.haftalarda fena sekilde oldu ama gebelik yeniyken sadece ara ara kasikta igne batar tarzda agri olup geciyodu. Hicbi belirtim olmadi baska. Midemde bulanmadi basimda donmedi. Mide bulantimda bu hafta basladiPeki sizde bel agrısı kasık agrısı olmusmuydu bu donemde
Merhaba canım gebeliğim oluşmuş ama kimyasal olduBel agrisi bende 20.haftalarda fena sekilde oldu ama gebelik yeniyken sadece ara ara kasikta igne batar tarzda agri olup geciyodu. Hicbi belirtim olmadi baska. Midemde bulanmadi basimda donmedi. Mide bulantimda bu hafta basladisadece akintim artmisti ordan anlayip test yapmistim ben