Hamilemiyim?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar selam baya silik cizgi ama hamilemiyim sizce adet iki gun gecikdi ;(

Eklentiler

• IMG_2040.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_2046.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 116
Adetim iki gun gecti su an umarım vardır teskekur ederim
Ayyy evet hamilesin benimde ilk testim böyle olmuştu ama eşim bile inanmadı bi kaç kişiye sormuştum böyle sonuç olmaz dediler ama şimdi 28 haftalık olduk bak duygulandım şimdi :))) hayırlı olsun canım benim hemen gidip kan testi yaptır

İnsallah canım cok saol

Kan testi yaptir. Benm cizgim bu kdr bile belli degildi gozlerim sasi olmustu cizgiyi gorcem gostercem diye :) hatta bi ebe ultrasona soktu yok sende gebelik falan dedi. Ilk gebeligim tecrubesizim. Esim israr edip baska hastaneye gitmeseydim gebelik yok sanicaktim. Meger hemen ultrasonda gozukmuyomus. Smdi minigim kocaman oldu dogum yaklasiyo :) hayirli olsun

İnşallah yaaa tesekkur ederim çok

Peki sizde bel agrısı kasık agrısı olmusmuydu bu donemde

Peki sizde bel agrısı kasık agrısı olmusmuydu bu donemde
Bel agrisi bende 20.haftalarda fena sekilde oldu ama gebelik yeniyken sadece ara ara kasikta igne batar tarzda agri olup geciyodu. Hicbi belirtim olmadi baska. Midemde bulanmadi basimda donmedi. Mide bulantimda bu hafta basladi sadece akintim artmisti ordan anlayip test yapmistim ben

Merhaba canım gebeliğim oluşmuş ama kimyasal oldu kaybettim iki hafta once bu ay tekrar gebelik deniyorum inşallah olur dualrınız bekliyorum

İki hafta önce kimyasal düşük oldu bu ay trkrar basladık sonra hemen gebe kalan varmı acaba saglıklı b sekilde

Kızlar merhaba bu ay doktora gittim yumurtam çatlamıştı düzenli olarak ilişkiye girdik ancak herhangi bir belirtim Yok sadece karnımın altı yumurta gibi hafif şiş ve 1/2 kilo artışı oldu sizce hamile olabilir miyim? Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bu ay enfeksiyonumda vardı ilaç verdi kullandım bitti. Sizce enjeksiyon varken olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…