Hamilemiyim :(

2 aydir adet olmuyosaniz testte, kanda ve mutlaka ultrasonda hamilelik gorunur acaba hic kan vermeyi denediniz mi yani belirtilerde baslar 2 ayda goguste hassasiyet kasikta agri mide bulantisi falan bi muane olmanizda fayda var gebelik yoksa sayet mutlaka bi sebebi vardir adet olmamanizin

Kizlar yeni konu acamadm bulamadm nerden oldugunuda size bisey sorcam ben duzensz adet oluyorm evliyim ve cock istiyoruz bi kez dusk yaptim dusuk denilrse kese gorundu kanda cikti ama sonra kese kucldu ve kayboldu simdi ise yine adetim gecikti ve adet gibi bisi oldum ack pemve geldi basta iki damla simdi ise bir iki damla kahbe rengi geliyo bndan once kasiklarim agridi 2 gun kadar snra bu seklde kanamam oldu suan da cok az bir damla kadar fln nadiren kahve rengi kanamam oluyo sizce hamilemiyim bi yardmci oln lutfen ..

Kizlar yeni konu acamadm bulamadm nerden oldugunuda size bisey sorcam ben duzensz adet oluyorm evliyim ve cock istiyoruz bi kez dusk yaptim dusuk denilrse kese gorundu kanda cikti ama sonra kese kucldu ve kayboldu simdi ise yine adetim gecikti ve adet gibi bisi oldum ack pemve geldi basta iki damla simdi ise bir iki damla kahbe rengi geliyo bndan once kasiklarim agridi 2 gun kadar snra bu seklde kanamam oldu suan da cok az bir damla kadar fln nadiren kahve rengi kanamam oluyo sizce hamilemiyim bi yardmci oln lutfen ..
Hamile olabilirsin , bahsettiğin lekenme yerleşme kanaması olabilir. Test yapın da içiniz rahatlasın. Vardır inşallahh...

Ins canm cok istyrm bgn test aldm sabah yapacam ama kesin cikiyomu ? Gecen ayin 14 unde kan verdm cikmamsti sonradan olmus olabilir mi

Yaklaşık iki aydır adet olmuyorum gebelik testi yaptığım zaman sonuç negatif çıkıyor . Ama internette gezinirken eski yöntemle karbonat ile yapıldığını gördüm denedim ve ona göre pozitif çıkıyor kafayı yicem çok istiyorum bebeğim olmasını
Supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti ben 3 aydir adet oluyorum ama hamilelik belirtileri var 3 kere eczanden hamilelik testi alip yaptim negatif internette okudugum evde limonla yapilan hamilelik testini yapim pozitif nasil oluyor

Back
X