Hamilemiyim

mlk06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
24
6
6
28
Kızlar kanamam oldu siyah di ara ara kan oldu testte iki tane yaptım ikisinde böyle oldu sizce gebelik varmi

Onceki konunda sorularina cevap verilmisti.Neden kan testi yaptirmamakta israr ediyorsun???Buraya konu acmak yerine.

Onceki konunda sorularina cevap verilmisti.Neden kan testi yaptirmamakta israr ediyorsun???Buraya konu acmak yerine.
Canim kan vermem benim icin büyük sıkıntı kan gördüğüm an bayılan biriyim ve sağlık ocağına hastaneye gitmem icin araba gerekiyor çok uzak bu mesafede ona da zaten uç gündür gidemiyorum eşim yoğun çalıştığı icin emin ol gitme imkanım olsa suana kadar bin kere gitmiştim

Kanama regl kanamasi gibi değilse hamile olabilirsin kan tahlili yaptirma şansın var mi
Saol canım insallah öyledir kan tahlili icin hastane ve sağlık ocağına çok uzak bir yerde oturuyorum eşim sadece pazar günü evde olduğu icin bi turlu gidemedim

Son düzenleme:
bu testten birşey anlayamadım ben? çift çizgi olması gerekmiyor mu? ayrıca mutlaka bir şekilde doktora gitmeniz lazım. testi aldığınız eczaneden yardım isteyin.. ara ara siyah kanama regl düzensizliğinden olabilir. her türlü doktor görmesi lazım. burada size kimse evet hamilesin veya değilsin diyemez, dememeli..bu konular bu kadar basit değil. en kısa sürede yaptırırsınız umarım..

Bende anlamadım insallah bakalım en kısa zaman da gidicem teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…