Canim kan vermem benim icin büyük sıkıntı kan gördüğüm an bayılan biriyim ve sağlık ocağına hastaneye gitmem icin araba gerekiyor çok uzak bu mesafede ona da zaten uç gündür gidemiyorum eşim yoğun çalıştığı icin emin ol gitme imkanım olsa suana kadar bin kere gitmiştim
Saol canım insallah öyledir kan tahlili icin hastane ve sağlık ocağına çok uzak bir yerde oturuyorum eşim sadece pazar günü evde olduğu icin bi turlu gidemedim
bu testten birşey anlayamadım ben? çift çizgi olması gerekmiyor mu? ayrıca mutlaka bir şekilde doktora gitmeniz lazım. testi aldığınız eczaneden yardım isteyin.. ara ara siyah kanama regl düzensizliğinden olabilir. her türlü doktor görmesi lazım. burada size kimse evet hamilesin veya değilsin diyemez, dememeli..bu konular bu kadar basit değil. en kısa sürede yaptırırsınız umarım..
bu testten birşey anlayamadım ben? çift çizgi olması gerekmiyor mu? ayrıca mutlaka bir şekilde doktora gitmeniz lazım. testi aldığınız eczaneden yardım isteyin.. ara ara siyah kanama regl düzensizliğinden olabilir. her türlü doktor görmesi lazım. burada size kimse evet hamilesin veya değilsin diyemez, dememeli..bu konular bu kadar basit değil. en kısa sürede yaptırırsınız umarım..