- 3 Mayıs 2016
- 177
- 91
- 18
- Konu Sahibi Berazberaz
Kızlar adetime 4 gün var şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sabahları artık tutup öyle yürüyorum normalde adetime yakın böyle bişey olmazdı sizde hiç bu şekilde gebe olduğunuzu öğrendiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalardandır cnm Ümit lenmeMerhabalar ben yeni katıldım araniza benim reglim 4 gün geçti olmadım dün test yaptim ama tek çizgi çıktı sizce kacgunde belli olur
Erken gebelik testi al hemen cikiyor. Normal gebelik testleri 10 gun ama erken gebelik testinde 1 2 gun falan. Benim 1 gun gecmisti miratech erken gebelik testi almistim cikti. Tabikide kaybettim bebisimi.Merhabalar ben yeni katıldım araniza benim reglim 4 gün geçti olmadım dün test yaptim ama tek çizgi çıktı sizce kacgunde belli olur
Insaallah kuzum. Insaallah vardirCanim çok üzüldüm bebeğine Allahım ınş tekrar nasip eder bugün test aldım 5 gün gecikti yarın sabah yapicam ınş sonuç iyi çıkar ınş üzülmem
Korkma bir dahaki sefere olur. Rezervlerinde ve fsh de sorun yoksa skntida yok olur uzulmeInşAllah RAIL dua ediyorum bir yandanda korkuyorum sonuc negatif çıkarsa diye