- 28 Mart 2018
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kelebekkolik
ters ilişkide arkadan boşaldı , 13 gündür regl olmuyorum , belirli günlerde test denedim negatif çıkıyor her seferinde kan testi yaptıramam 17 yalındayım yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olup olmadığımı nerden anlarımKizim sen 17 ya 17 yasindasin yazik etme kendine ya bosuna gerilme hamile değilsin ama kendine yazık ediyorsun
Reglim Çok gecikti amaValla kuzum biz bu kadar uğraşa rağmen olamıyoken sen ters ilişkiyle içine boşalma olmadan hamile kaldıysan ayakta alkışlamak lazım. Değerlendirmek yargılamakta haddimize değil ama sadece üzülüyorum. Hamile kalmazsın belki ama makatın sarktığında yırtılma olduğunda kan gelmeye başladığında çok daha fazla üzülürsün
Kilo aldıysa gecikme normal yada çok stres yaptıysan üzülme bence olsa bile dış gebelik olur ki ben ihtimal vermiyorum olduğuna onuda vücut atar zatenHamile olup olmadığımı nerden anlarım
Nasıl kesinleştiririmKilo aldıysa gecikme normal yada çok stres yaptıysan üzülme bence olsa bile dış gebelik olur ki ben ihtimal vermiyorum olduğuna onuda vücut atar zaten
ters ilişkide arkadan boşaldı , 13 gündür regl olmuyorum , belirli günlerde test denedim negatif çıkıyor her seferinde kan testi yaptıramam 17 yalındayım yardım edin
Nasıl kesinleştiririmSpermler vajinaya bulasmadiysa hamile degilsindir merak etme. Bu sekilde olmasi imkansiz. Yalniz anal iliski saglik acisindan cok a zararli. Daha cok gencsin. Sadece bu acidan uyarmak istedim seni. Sevgiler..
Nasıl kesinleştiririm