Hamilemiyim

Kelebekkolik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
6
0
1
25
ters ilişkide arkadan boşaldı , 13 gündür regl olmuyorum , belirli günlerde test denedim negatif çıkıyor her seferinde kan testi yaptıramam 17 yalındayım yardım edin

Kizim sen 17 ya 17 yasindasin yazik etme kendine ya bosuna gerilme hamile değilsin ama kendine yazık ediyorsun

Valla kuzum biz bu kadar uğraşa rağmen olamıyoken sen ters ilişkiyle içine boşalma olmadan hamile kaldıysan ayakta alkışlamak lazım. Değerlendirmek yargılamakta haddimize değil ama sadece üzülüyorum. Hamile kalmazsın belki ama makatın sarktığında yırtılma olduğunda kan gelmeye başladığında çok daha fazla üzülürsün

Valla kuzum biz bu kadar uğraşa rağmen olamıyoken sen ters ilişkiyle içine boşalma olmadan hamile kaldıysan ayakta alkışlamak lazım. Değerlendirmek yargılamakta haddimize değil ama sadece üzülüyorum. Hamile kalmazsın belki ama makatın sarktığında yırtılma olduğunda kan gelmeye başladığında çok daha fazla üzülürsün
Reglim Çok gecikti ama

ters ilişkide arkadan boşaldı , 13 gündür regl olmuyorum , belirli günlerde test denedim negatif çıkıyor her seferinde kan testi yaptıramam 17 yalındayım yardım edin

Spermler vajinaya bulasmadiysa hamile degilsindir merak etme. Bu sekilde olmasi imkansiz. Yalniz anal iliski saglik acisindan cok a zararli. Daha cok gencsin. Sadece bu acidan uyarmak istedim seni. Sevgiler..

Bak canım hamile değilsin zorlandiysan ilişkide ondan gecikme olmuş olabilir millet içine bosaltiyor hamile kalmak için o şekilde bile çoğu gene kalmazken sen nasıl kalacaksinkalacaksın anlamadım seni cidden soğan suyu iç gelir adetin

Strestendir illa nasıl kesinleştirirm diyosan bunun iki yolu var ya idrarda gebelik ya kanda. Ben evliyim hamile değilim ve bu ay adet olamadım hala 45. Günüm ilaçla söktğrmye çalışıyorum yani olabiliyo böyle gecikmeler her adetin geciktiğinde hamile olmuyosun

Merhaba bayanlar 2 senedir tedavi görüyordum mayısın 4 de ovitrelle çatlatma ignesi yapildi ardindan progestan kumlamaya başladım bugün ayın 17 si 7sinde doktora gittim bana 10 gün sonra kanda test yapmami söyledi ve sonuç 26.43 idrar testi yaptım birsürü silik çıkıyor ama belli çok silik değil kusura bakmayın biraz uzun anlattım ama çok heyecanlıyım sizce hamilemiyimdir ?

Back
X