- 7 Nisan 2016
- 10
- 7
- 16
- 31
- Konu Sahibi Cananbaspinar
Adetimin olması gereken günün üstünden 5 gün geçikti test yaptım ikinci çizgi gözle görülür şekilde silik çıktı hamile olabilirmiyim çok heyecanlıyımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ekliyorum şimdiTesti resim olarak eklersen daha doğru cevap verebiliriz
Heyecandan hemen bakamadım amaSilik çizgi hemen çıktıysa hamilesin demektir :) geç döllenme olmuş muhtemelen
Heyecandan hemen bakamadım ama
He yok 5 dakka içinde baktım benHemen derken ilk yarım saat filan yani canım. Bazen 2 3 saat sonra test kuruyunca hatalı çizgi çıkabiliyor o yüzden dedim
He yok 5 dakka içinde baktım ben
Yaa inşallahhh sağolun ama emin değilim halaO zaman tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Yaa inşallahhh sağolun ama emin değilim hala
Yaptırdım bugün dayanamadım ama içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım Korkuyorum ya negatifse diye ondan Burda da paylaşmak istedim :)Kan testi yaptır kesin sonucu alırsın canım. Bence kesin de :)
Yaptırdım bugün dayanamadım ama içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım Korkuyorum ya negatifse diye ondan Burda da paylaşmak istedim :)
Yarın alıcam sonucuEee kaç çikti sonuc
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz :)Yarın alıcam sonucu
Yaa tamam öyle yaparım cok sağolun inşallah amin bebişine allah uzun ömürler versin inşallahO zaman güzel haberlerini bekliyoruz :)
Bu arada değer 3bine ulaşana kadar kese görünmediği için iki günde bir tekrar kan tahlili yaptırmanı isteyebilirler bunun yerine testlerle koyulaşmkyi takip edebilirsin ben kan tahlilinde 73 değeri gördükten sonra öyle yapmıştım da sana da fikir olsun
Eki Görüntüle 2217678
Bunlar da benim 2ser gün arayla yaptığım testler :) şimdi bebişim kucağımda çok şükür darısı sana ve tüm isteyenlere olsun :)