Hamilemiyim

Ozge_61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
88
33
3
32
kızlar dün test yaptım çift çizgi ikinci çizgi soluk ama gözle görülebilecek kadar da net hastaneye gittim kan verdim 0.22 çıktı gebelik yok dedi adetim5 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerim var bişey anlamadım olursa ilk hamilelik olacak

kızlar dün test yaptım çift çizgi ikinci çizgi soluk ama gözle görülebilecek kadar da net hastaneye gittim kan verdim 0.22 çıktı gebelik yok dedi adetim5 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerim var bişey anlamadım olursa ilk hamilelik olacak
Canım hangi marka testle yaptın bazı testler de yanlış sonuç verebiliyormuş. Belki de geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır. Başka marka testle de deneseydin canım. Olmadı bir iki gün sonra tekrar kan testi yap canım

Yakın zamanda adet olursunuz bence. Psikolojik oluyor belirtiler çoğu zaman. Biraz daha bekleyin Eğer olmazsa ikinci testi yaptırırsınız geç döllenme ihtimalide var tabi.

Üzgünüm ki değer önce kanda Sonra artar Sonra idrara geçer. İdrar testi yanlış göstermiş büyük ihtimalle.
Yani doğru olan kan sonucunda çıkandır.
Benim döngüm çok düzenlidir erken gelir ama geç gelmezdi. Hamile kalmadan önce ki ay 1 hafta geciktim hayatımda ilk defA. 4. Gün kan testi yaptırdım 1.20 çıkmıştı. 3 gün Sonra regl olmuştum zaten.

Canım hangi marka testle yaptın bazı testler de yanlış sonuç verebiliyormuş. Belki de geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır. Başka marka testle de deneseydin canım. Olmadı bir iki gün sonra tekrar kan testi yap canım
Markasını hatırlamıyorum ki ama o kadar testte ilk feda böyle bi sonuç çıkı

Yakın zamanda adet olursunuz bence. Psikolojik oluyor belirtiler çoğu zaman. Biraz daha bekleyin Eğer olmazsa ikinci testi yaptırırsınız geç döllenme ihtimalide var tabi.
Adet belirtim hiç bi şekilde yok aşırı mide bulantısı yaşıyorum

Üzgünüm ki değer önce kanda Sonra artar Sonra idrara geçer. İdrar testi yanlış göstermiş büyük ihtimalle.
Yani doğru olan kan sonucunda çıkandır.
Benim döngüm çok düzenlidir erken gelir ama geç gelmezdi. Hamile kalmadan önce ki ay 1 hafta geciktim hayatımda ilk defA. 4. Gün kan testi yaptırdım 1.20 çıkmıştı. 3 gün Sonra regl olmuştum zaten.

Eklentiler

• 1CC6F8D3-E61E-49BF-B2EE-3FFC5AEFFBEB.webp
    1CC6F8D3-E61E-49BF-B2EE-3FFC5AEFFBEB.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 152
Bu şekilde ve hiçbir adet belirtim yok mide bulantısı yasıyorm sürekli

Var gibi duruyor inşallah. Ama kaç dk içinde bu rengi aldı? Bulantı da psikolojik olabilir çünkü benim de bir dönem oldu hamileyim zannetmiştim.

Benim de böyle çıkmıştı adetim den önce yapmıştım ve kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim hakkında hayırlısı. Ama benim düşükle sonuçlandı malesef şimdi tekrar deniyoruz bakalım..Allah isteyen herekse nasip etsin

Eklentiler

• CYMERA_20181022_114923.webp
    CYMERA_20181022_114923.webp
    6 KB · Görüntüleme: 50
Back
X