- 19 Aralık 2018
- 88
- 33
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hangi marka testle yaptın bazı testler de yanlış sonuç verebiliyormuş. Belki de geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır. Başka marka testle de deneseydin canım. Olmadı bir iki gün sonra tekrar kan testi yap canımkızlar dün test yaptım çift çizgi ikinci çizgi soluk ama gözle görülebilecek kadar da net hastaneye gittim kan verdim 0.22 çıktı gebelik yok dedi adetim5 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerim var bişey anlamadım olursa ilk hamilelik olacak
Markasını hatırlamıyorum ki ama o kadar testte ilk feda böyle bi sonuç çıkıCanım hangi marka testle yaptın bazı testler de yanlış sonuç verebiliyormuş. Belki de geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştır. Başka marka testle de deneseydin canım. Olmadı bir iki gün sonra tekrar kan testi yap canım
Adet belirtim hiç bi şekilde yok aşırı mide bulantısı yaşıyorumYakın zamanda adet olursunuz bence. Psikolojik oluyor belirtiler çoğu zaman. Biraz daha bekleyin Eğer olmazsa ikinci testi yaptırırsınız geç döllenme ihtimalide var tabi.
Üzgünüm ki değer önce kanda Sonra artar Sonra idrara geçer. İdrar testi yanlış göstermiş büyük ihtimalle.
Yani doğru olan kan sonucunda çıkandır.
Benim döngüm çok düzenlidir erken gelir ama geç gelmezdi. Hamile kalmadan önce ki ay 1 hafta geciktim hayatımda ilk defA. 4. Gün kan testi yaptırdım 1.20 çıkmıştı. 3 gün Sonra regl olmuştum zaten.
10 dkka sürdü en fazlaBu şekilde ve hiçbir adet belirtim yok mide bulantısı yasıyorm sürekli
Slm bir gelişme var mı, hamile misiniz10 dkka sürdü en fazla
Sonuç ne hamileymisiniz merak ettimBu şekilde ve hiçbir adet belirtim yok mide bulantısı yasıyorm sürekli