Hamilemiyim?

Hanzalaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
15
1
86
33
Hanımlar iyi akşamlar size bir sorum var ben 1 yıllık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık. Şimdi adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde adetimin 2.günü olması gerekiyordu ama olmadım henüz. Dün test yaptım hemşire arkadaşım adet günün olduğu için de olabilir dedi. Mide bulantım baş dönmem var ve dünden beri kasıklarımda kıramp var sizce gebelik olabilir mi o test sağlıklı olabilir mi?

İnsallİn hayirlisi olur kan testinde 1 günlük bile olsa cikar

Uzuldum canim herseyin zamani var bizim abimin esininde iki sene olmadi sumdi hamile bide korunduktan sonra 1 2 ay sonra olabiliyor cunku rahim sperme alisiyor

Hanımlar iyi akşamlar size bir sorum var ben 1 yıllık evliyim ve bu ay korunmayı bıraktık. Şimdi adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde adetimin 2.günü olması gerekiyordu ama olmadım henüz. Dün test yaptım hemşire arkadaşım adet günün olduğu için de olabilir dedi. Mide bulantım baş dönmem var ve dünden beri kasıklarımda kıramp var sizce gebelik olabilir mi o test sağlıklı olabilir mi?
Bende güveniyorum o testlere benim de adetime 5 gün var silik bi çizgi var güveniyorum ama adete 5 gün olunca acaba hamile miyim değil miyim merak ediyorum işte Allahım gönlünüze göre versin inşAllah

Eklentiler

• 262B7E17-A733-41B7-A2EA-619D0E73CA94.webp
    262B7E17-A733-41B7-A2EA-619D0E73CA94.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 32
Back
X