Hamilemiyim?

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
25
Merhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi

Canım öncelikle inşallah hamilesindir. Bundan 2 ay önce adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan verdm eve geldm adet oldum. Adetin 1 hafta gecikmesi normal sayılır ayrıca. Kafaya takıp acaba ne olcak diye düşünme diye söylüyorum. Ben kendimi hep hamile sandım çünkü o ay ve resmen kendim geciktirdim. Ama şu an hamileyim ve hamile kaldığım ay tam tersi hiç stres yapmadım aklıma bile getirmedim. Allah hayırlı ve tez zamanda nasip etsin inşallah

4 gün geçmiş test yapsana

Cnm ishal mide bulantısı ve iştahsızlık yemek yiyememe ve zorla yerken bile lokmayı yutamama gibi rahatsızlık veriyor. İki kere ağır şekilde geçirdim bu illeti, Rabbim düşmanıma vermesin. Bulantın %99 ishalden. Ama gebelik için test yapmalısın varsa çıkar zaten. 4 gün geçmiş

Gecikme dahil her belirtiyi yaşadım hamile olmadığım aylarda . Rabbim hayırlısını nasip etsin 4 gün gecikmiş zaten bir idrar testi alsanız varsa çıkar

M
Merhaba durumunuz ne oldu merak ettim bende şuan aynı durumdayım ishalin yanında sık idrara çıkma ateşlenme yoğun akıntı belirtileride var psiklojik mi bilmiyorum ama benimde 3 gün geçti test yapsanaaa deyenlere: bu platform niye var ? Biz bılmıyormuyuz test yapmayı ? Belki daha önce kac kere yağtık belki umutlanmk istemıyoruz bu sefer hayal kurıklıgı yasamak istemıyoruz bzım durumumuzda baska bırıleride var mı rahatlamak dertleşmek yalnız hissetmemek tecrubelerı paylasmak istyoruz belki yoksa burası bilimsel bir platform degıl bunu bılıyoruz tesekkür ederiz uygun gördugumuz vakit test yaparız ...

Ben şu an gebeyim hani gebe olabiliriz diyoruz ya sabah midem bulanıyor adetimi 3 gün geçtim gibi...
Test yapın çünkü ben hamile değilken adetimi 3 gün geçtigim zamanlar oluyordu bi umut test yapıyordum ama negatif oluyordu bunu pozitif sandığım da oldu testi yaptım tek çizgi çıktı sonra bir 20 dk sonra ikinci çizgiyi görüp acaba deyip ertesi gün eşimle kan verip hamile olmadığımı öğrendiğim zamanlar oldu. Kafanıza takmayin ben ne zaman istesem beklesem olmadı. Sonra yine üç gün geciktim test yaptım bu sefer silikti ama iki dk da kontrol çizgisi ile belirdi. Eğer ilk hamileliginiz olacaksa belirtiyle anlamanız zor kafanıza takmayin rahat olun inanın bunun faydası olacak.

Bende gebe oldugumu öğrenmeden önce atesleniyordum hatta ilaç almıştım grip gibiydim odamın her yerine kusmustum, çabuk acıkıyordum. halsizdim ama test yaparak sonucu öğrendim. Açıkçası gebe olduğumu düşünmemiştim hasta olucam sanıyordum.

Bende bugün tesadüfen kadın dogum hastanesındeydım gelmişken bi test yaptrayım dedım sonrada idrar testı aldım ıkı çizgi cıktı net akşamda kan sonucuma internetten baktım 141.97 çıkmıştı sanırım hamıleyim kac haftalık acaba yarn dra gdıcem sabrsızlanıyorum inş olumsuz bişey çıkmaz sizin kaç haftalık?

Sağlıkla ilerler ve hiç üzülmeden kucagınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…