- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 25
- Konu Sahibi monarosa352
-
1haftaya gelmesse öyle yapıcamBunu öğrenmenizin tek yolu bir test alıp yapmak.
Daha net sonuç için de kan tahlili yaptırmak.
4 gün geçmiş test yapsanaMerhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi
Cnm ishal mide bulantısı ve iştahsızlık yemek yiyememe ve zorla yerken bile lokmayı yutamama gibi rahatsızlık veriyor. İki kere ağır şekilde geçirdim bu illeti, Rabbim düşmanıma vermesin. Bulantın %99 ishalden. Ama gebelik için test yapmalısın varsa çıkar zaten. 4 gün geçmişMerhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi
Gecikme dahil her belirtiyi yaşadım hamile olmadığım aylarda . Rabbim hayırlısını nasip etsin 4 gün gecikmiş zaten bir idrar testi alsanız varsa çıkarMerhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi
MMerhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi
Merhaba durumunuz ne oldu merak ettim bende şuan aynı durumdayım ishalin yanında sık idrara çıkma ateşlenme yoğun akıntı belirtileride var psiklojik mi bilmiyorum ama benimde 3 gün geçti test yapsanaaa deyenlere: bu platform niye var ? Biz bılmıyormuyuz test yapmayı ? Belki daha önce kac kere yağtık belki umutlanmk istemıyoruz bu sefer hayal kurıklıgı yasamak istemıyoruz bzım durumumuzda baska bırıleride var mı rahatlamak dertleşmek yalnız hissetmemek tecrubelerı paylasmak istyoruz belki yoksa burası bilimsel bir platform degıl bunu bılıyoruz tesekkür ederiz uygun gördugumuz vakit test yaparız ...Merhaba eşimle Allah nasip ederse bebiş düşünüyoruz adetim gecikeli 4gün oldu normalde adetim çok sancılı geçer 1hafta önceden sancısı başlar ama hiç regl sancım yok ama afedersiniz özellikle sabahları midem çok bulanıyo ve sürekli sık ishalim sürekli midem bulantım giriyo bir anda midem hep ağzımda yiyecrklerden tiksiniyo gibiyim ishal olduğumamı yoksa hamilemiyim bilmiyorum hamileliği dışta anlatıyolar çok sancılı çok başdöner filan diye ama bnim yarım saatte bir mide bulantım oluyo en çokta sabahları üşütmüşmüyüm yoksa hamile mi
Bende bugün tesadüfen kadın dogum hastanesındeydım gelmişken bi test yaptrayım dedım sonrada idrar testı aldım ıkı çizgi cıktı net akşamda kan sonucuma internetten baktım 141.97 çıkmıştı sanırım hamıleyim kac haftalık acaba yarn dra gdıcem sabrsızlanıyorum inş olumsuz bişey çıkmazBen şu an gebeyim hani gebe olabiliriz diyoruz ya sabah midem bulanıyor adetimi 3 gün geçtim gibi...
Test yapın çünkü ben hamile değilken adetimi 3 gün geçtigim zamanlar oluyordu bi umut test yapıyordum ama negatif oluyordu bunu pozitif sandığım da oldu testi yaptım tek çizgi çıktı sonra bir 20 dk sonra ikinci çizgiyi görüp acaba deyip ertesi gün eşimle kan verip hamile olmadığımı öğrendiğim zamanlar oldu. Kafanıza takmayin ben ne zaman istesem beklesem olmadı. Sonra yine üç gün geciktim test yaptım bu sefer silikti ama iki dk da kontrol çizgisi ile belirdi. Eğer ilk hamileliginiz olacaksa belirtiyle anlamanız zor kafanıza takmayin rahat olun inanın bunun faydası olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?