Hamilemiyim?

Hayatt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
4
0
1
26
Merhaba hanımlar.ben 2 aylık evliyim . Son zamanlarda baş dönmesi gögüslerde büyüme ve ağrı var sürekli canım yemek istiyor 47 kilodan 50 kiloya çıktım bel kısmım çok ağrıyor ve genelde adetimde oluyordu bu ağrı özellikle geceleri daha çok ağrı . Mide ekşimesi var bulantım çok az.dün gece karnımın sol tarafında batık gibi bişey oldu beraberinde bel ağrısı sık idrara cıkıyorum . Test yapmadım çünkü emin olmak istedim bütün belirtiler var .iyice emin olmak istiyorum sizlerede sormak istedim . Hayırlı geceler

Merhaba hanımlar.ben 2 aylık evliyim . Son zamanlarda baş dönmesi gögüslerde büyüme ve ağrı var sürekli canım yemek istiyor 47 kilodan 50 kiloya çıktım bel kısmım çok ağrıyor ve genelde adetimde oluyordu bu ağrı özellikle geceleri daha çok ağrı . Mide ekşimesi var bulantım çok az.dün gece karnımın sol tarafında batık gibi bişey oldu beraberinde bel ağrısı sık idrara cıkıyorum . Test yapmadım çünkü emin olmak istedim bütün belirtiler var .iyice emin olmak istiyorum sizlerede sormak istedim . Hayırlı geceler
Canım iyice emin olmak için ilk önce adetin gecikmeli. Adetin geciktiken sonra da kan testi yapar değeri görürsün. Senin bu saydiklarin adet ile hemen hemen aynı belirtiler. Biraz daha bekle canim

bizim burdan bisey dememiz anlamsız.o belirtiler adet belirtilerde olabilir.adet günün geçince test yapip sonucu görceksiniz.

Gecen haftalarda bende 1.hafta boyunca zaten kan geldi hergün geldi ama çok az. Ben adet oldugumda pedim dolup taşardı ama bu sefer öyle olmadı. Adetim düzensiz çok kafam karıstı benimde

Bende 2.5 aylik evliyim hep duzenli olan adetim duzensizlesti doktora gittim ilk ay 1 gun surdu dedim korunmuyoruz yoksa oldu mu olmamis yumurtaliklarimda iyiymiss 2 ay yine gununde gelmedi 3 gun surdu az az dedim ustune mi goruyorum yok degil simdi hamileyim ama 😂😂 istiyosan kan ver yoksa da calismaya basla ben ilk zamanlar istemiyodum ilk ay ozellikle esim gece gunduz konustu kafamda ne soru isareti varsa hepsini curutcek bi tez buldu dedim tamam yapalim Allahima cok sukur tuttu darisi tum istiyenlere ♥️

Bende 2.5 aylik evliyim hep duzenli olan adetim duzensizlesti doktora gittim ilk ay 1 gun surdu dedim korunmuyoruz yoksa oldu mu olmamis yumurtaliklarimda iyiymiss 2 ay yine gununde gelmedi 3 gun surdu az az dedim ustune mi goruyorum yok degil simdi hamileyim ama 😂😂 istiyosan kan ver yoksa da calismaya basla ben ilk zamanlar istemiyodum ilk ay ozellikle esim gece gunduz konustu kafamda ne soru isareti varsa hepsini curutcek bi tez buldu dedim tamam yapalim Allahima cok sukur tuttu darisi tum istiyenlere ♥
Ayy canım hayırlı olsun. Allahım saglıklı bir şekilde kucagına alabilmeyi nasip etsin darısı bana inşaallah 😊

Ayy canım hayırlı olsun. Allahım saglıklı bir şekilde kucagına alabilmeyi nasip etsin darısı bana inşaallah 😊
Amin canim insallah sizinde gobusleriniz bebisle dolar ilk aylarda hormonsal degisiklik oluyomuss oyle dediler bana 🤷🏻‍♀️

Senin ilk belirtin nelerdi peki canım
Canim benim adetten once gogsum ve kasigim agrimazdi agrimaya basladi adetim duzensizlesince adet oluyorum sandim ama karnimda da bi gerginlik vardi grip olmustum dedim usuttum heralde bu ay ondan boyle ilac kullaniyodum bide neyse erken gebelik testi yaptim gripken ilac almiyim gebeyimdir belki diye cikmadi bisey sonra bu agri bikac gun surdu dedim bi 5 tl lik test alayim bikac gun daha boyle giderse yaparim diye aldim aksam uzaniyodum burayi okurken 7 eylul bat olan bi hatun erken gebelik testi yapmis cikmamis 4-5 gun sonra kaset testte cikmis hamileymiss dur dedim yapayim belki benimde oyledir cunku bende en son 8 eylulde olmustum yaptim silik cikti test belki yanlistir dedim ikinciyi yaptim yine ayni acile gittim beta 90.54 cikti ♥️😍 darisi isteyen herkesin basina 🤲🏻

Merhabalar hanimlar aranizda yeniyimm 😊

Back
X