G Gulbalta Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2020 9 2 1 30 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulbalta #1 Merhabalar test yaptım ama bu şekilde çıktı bozuk mu nedir anlayamadım böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Merhabalar test yaptım ama bu şekilde çıktı bozuk mu nedir anlayamadım böyle bir durum yaşayan var mı acaba
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 48 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulbalta #2 Test dağılmış tekrarla canım
Monephe Guru Kayıtlı Üye 19 Şubat 2012 415 293 303 İstanbul 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulbalta #3 Gulbalta .!.: Merhabalar test yaptım ama bu şekilde çıktı bozuk mu nedir anlayamadım böyle bir durum yaşayan var mı acaba Eki Görüntüle 2600151 Genişletmek için tıkla... Çok fazla idrar damlatmışsınız başka test varsa tekrar deneyin inşallah vardır
Gulbalta .!.: Merhabalar test yaptım ama bu şekilde çıktı bozuk mu nedir anlayamadım böyle bir durum yaşayan var mı acaba Eki Görüntüle 2600151 Genişletmek için tıkla... Çok fazla idrar damlatmışsınız başka test varsa tekrar deneyin inşallah vardır
G Gulbalta Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2020 9 2 1 30 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulbalta #4 Monephe .!.: Çok fazla idrar damlatmışsınız başka test varsa tekrar deneyin inşallah vardır Genişletmek için tıkla... O yüzden mi böyle oldu yani sonradan oluştu bu çizgi zaten
Monephe .!.: Çok fazla idrar damlatmışsınız başka test varsa tekrar deneyin inşallah vardır Genişletmek için tıkla... O yüzden mi böyle oldu yani sonradan oluştu bu çizgi zaten