Hamilemiyim?

Stres yapmışsın kendine ondandır. Rahatladıgında adet olacagını düşünüyorum. Hem 2 ay olmadığı da olur demişsin boşa strese sokma kendini

Stres yapmışsın kendine ondandır. Rahatladıgında adet olacagını düşünüyorum. Hem 2 ay olmadığı da olur demişsin boşa strese sokma kendini
Keşke rahatlayabilsem 1 aydir boyleyim neredeyse tets negatif çıktıktan sonra rahatladim ama sora adet olamayincs korkmaya başladım

3 yıldır bebeğim olsun diye çabalayan biri olarak söylüyorum. Her ay hamile kalma umuduyla kendini strese sokarsan hamile kalamazsın. Acaba hamile miyim diye kendini strese sokarsan da reglin gecikir ya da olması gerekenden önce gelir. Ben iki durumu da sıkça yaşadım. Sürtünerek de hamile kaldıysanız tebrik ederim. 4 hafta olmuş siz ilişki yaşayalı. Testte de çıkması lazımdı artık.

Şu an icimi o kadar rahatlattiniz ki bunun ustune adet olursam gercekten cok tesekkur ederimm su an coj mutlu oldum

Polikistikover nedeniyle de gecikme yasıyor olabilirsin canım.
Yani genelde oyle oluyo duzensiz adetim ben sogsn kürünu kullaniyorum o yuzden ustune ella hapini icince baya alt ust olmustur hormanlarim diye dusunuyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen , korkum internette kizlik zari bozulmadanda hamile kalinabilir falan yaziyo bidr adet olamayinca hala korktum , kadin dogum uzmanina sordum %99 olmaz dedi ama %1 lik kısıma dusermiyim diye korkuyodum .

Bakireyken hamile kalan cok var. Saglikciyim. Tek çare korun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…