- 11 Nisan 2020
- 64
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi Yasemin418
Taamam
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok haklısınız ilk defa oldu bi anda bidahada töbe olmaz , bide adetim zaten duzensiz bazen 1 ay olup 2 ay olmadigimda oluyodu. Neden hala adet olamadim peki ? Kasıklarimda agri var ama olamiyorum neden ?Değilsin. Korkuların varsa müsade etme tatlım.
Keşke rahatlayabilsem 1 aydir boyleyim neredeyse tets negatif çıktıktan sonra rahatladim ama sora adet olamayincs korkmaya başladımStres yapmışsın kendine ondandır. Rahatladıgında adet olacagını düşünüyorum. Hem 2 ay olmadığı da olur demişsin boşa strese sokma kendini
Af buyurun kötü bi amacla sormuyorum ama nasil bu kadar emin olabildiniz ?Stres yapmışsın kendine ondandır. Rahatladıgında adet olacagını düşünüyorum. Hem 2 ay olmadığı da olur demişsin boşa strese sokma kendini
Şu an icimi o kadar rahatlattiniz ki bunun ustune adet olursam gercekten cok tesekkur ederimm su an coj mutlu oldum3 yıldır bebeğim olsun diye çabalayan biri olarak söylüyorum. Her ay hamile kalma umuduyla kendini strese sokarsan hamile kalamazsın. Acaba hamile miyim diye kendini strese sokarsan da reglin gecikir ya da olması gerekenden önce gelir. Ben iki durumu da sıkça yaşadım. Sürtünerek de hamile kaldıysanız tebrik ederim. 4 hafta olmuş siz ilişki yaşayalı. Testte de çıkması lazımdı artık.
Polikistikover nedeniyle de gecikme yasıyor olabilirsin canım.Şu an icimi o kadar rahatlattiniz ki bunun ustune adet olursam gercekten cok tesekkur ederimm su an coj mutlu oldum
Yani genelde oyle oluyo duzensiz adetim ben sogsn kürünu kullaniyorum o yuzden ustune ella hapini icince baya alt ust olmustur hormanlarim diye dusunuyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen , korkum internette kizlik zari bozulmadanda hamile kalinabilir falan yaziyo bidr adet olamayinca hala korktum , kadin dogum uzmanina sordum %99 olmaz dedi ama %1 lik kısıma dusermiyim diye korkuyodum .Polikistikover nedeniyle de gecikme yasıyor olabilirsin canım.
Bakireyken hamile kalan cok var. Saglikciyim. Tek çare korun.Yani genelde oyle oluyo duzensiz adetim ben sogsn kürünu kullaniyorum o yuzden ustune ella hapini icince baya alt ust olmustur hormanlarim diye dusunuyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen , korkum internette kizlik zari bozulmadanda hamile kalinabilir falan yaziyo bidr adet olamayinca hala korktum , kadin dogum uzmanina sordum %99 olmaz dedi ama %1 lik kısıma dusermiyim diye korkuyodum .
Ella hapini kullandim hemen su an oyle bi ihtimalim yok degil mi , bilemedim boyle olucagini ilk defa olduBakireyken hamile kalan cok var. Saglikciyim. Tek çare korun.
Ustunden 4 hafta gecti ve gebelik testini grcen hafta yaptim iste negatif cikti tekrardan yapmama gerek var mi ?Ella hapini kullandim hemen su an oyle bi ihtimalim yok degil mi , bilemedim boyle olucagini ilk defa oldu