- 5 Haziran 2020
- 7
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi cimcimecim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bebiş gelmiş gibi![]()
Hayrlı olsun ❤
Emin olmak istiyorsan bence bi kac gün daha bekle ve sadece ilk 20dk da çıkan sonuca bak. Ayrıca sabah ilk idrarla testi yap.
Stres olmak istemiyorsan adetin geciktiysede en temizi kan vermen. Hiç idrarla uğraşma
Ya çok duygulandım ben de hamileliyimi bu testle öğrenmiştim ilk her gün yap canım eğer koyulaşma varsa hamilesin demektir ben ilk yaptığımın ertesi gittim hastaneye 12.09 çıkmıştı betamMerhaba hanimlar
Ilk testim oluyo o yüzden emin degilim...0Testi dün yaptim bugün silik bir cizgi görünüyordu. Bu demek? Daha kimseye söylemek istemiyorum o yüzden simdiden tesekkür ediyorum cevaplariniza
Ya çok duygulandım ben de hamileliyimi bu testle öğrenmiştim ilk her gün yap canım eğer koyulaşma varsa hamilesin demektir ben ilk yaptığımın ertesi gittim hastaneye 12.09 çıkmıştı betam
Ya çok duygulandım ben de hamileliyimi bu testle öğrenmiştim ilk her gün yap canım eğer koyulaşma varsa hamilesin demektir ben ilk yaptığımın ertesi gittim hastaneye 12.09 çıkmıştı betam
Hemen demeyelim de 10 dakika içerisinde gördüm üstünde de yazıyodu zaten 10 dakika içerisinde çıkar diye valla bu test 12yi gösteriyosa baya hassas benceHayirli olsun cok sevindim sizin icin ve umutlandim su andaama sizde o silik cizgiler hemenmi cikti? Bende bayagi bir sürdü gözükmesi...testler acaba cok hassas olmayabilirmi?
Sabah idrarıyla olan da vardı olmayan da canımMerhabalar, testlerinzi sabah idrarıyla mı yapmıştınız yoksa gün içinde herhangi bir saat diliminde mi?