Hamilemiyim??

cimcimecim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
7
0
6
29
Merhaba hanimlar
Ilk testim oluyo o yüzden emin degilim...0Testi dün yaptim bugün silik bir cizgi görünüyordu. Bu demek? Daha kimseye söylemek istemiyorum o yüzden simdiden tesekkür ediyorum cevaplariniza

Eklentiler

• D04DCDAA-2945-4BBC-AC65-B0474882A2C2.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 88
Emin olmak istiyorsan bence bi kac gün daha bekle ve sadece ilk 20dk da çıkan sonuca bak. Ayrıca sabah ilk idrarla testi yap.
Stres olmak istemiyorsan adetin geciktiysede en temizi kan vermen. Hiç idrarla uğraşma

Çok geç bakmışsınız tekrar yapın ilk 5dk da çıkar varsa

Emin olmak istiyorsan bence bi kac gün daha bekle ve sadece ilk 20dk da çıkan sonuca bak. Ayrıca sabah ilk idrarla testi yap.
Stres olmak istemiyorsan adetin geciktiysede en temizi kan vermen. Hiç idrarla uğraşma

evet cok daha mantikli olabalir cünki fotodaki silik cizgiyi bir gün sonra bukdar net gördüm buharlanmadanda olabilir...adetime daha 7 gün var

Merhaba hanimlar
Ilk testim oluyo o yüzden emin degilim...0Testi dün yaptim bugün silik bir cizgi görünüyordu. Bu demek? Daha kimseye söylemek istemiyorum o yüzden simdiden tesekkür ediyorum cevaplariniza
Ya çok duygulandım ben de hamileliyimi bu testle öğrenmiştim ilk her gün yap canım eğer koyulaşma varsa hamilesin demektir ben ilk yaptığımın ertesi gittim hastaneye 12.09 çıkmıştı betam

Eklentiler

• 20200217_101105.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200217_101256.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200224_144200.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 44
Ya çok duygulandım ben de hamileliyimi bu testle öğrenmiştim ilk her gün yap canım eğer koyulaşma varsa hamilesin demektir ben ilk yaptığımın ertesi gittim hastaneye 12.09 çıkmıştı betam

Hayirli olsun cok sevindim sizin icin ve umutlandim su anda ama sizde o silik cizgiler hemenmi cikti? Bende bayagi bir sürdü gözükmesi...testler acaba cok hassas olmayabilirmi?

Merhabalar, testlerinzi sabah idrarıyla mı yapmıştınız yoksa gün içinde herhangi bir saat diliminde mi?

Hayirli olsun cok sevindim sizin icin ve umutlandim su anda ama sizde o silik cizgiler hemenmi cikti? Bende bayagi bir sürdü gözükmesi...testler acaba cok hassas olmayabilirmi?
Hemen demeyelim de 10 dakika içerisinde gördüm üstünde de yazıyodu zaten 10 dakika içerisinde çıkar diye valla bu test 12yi gösteriyosa baya hassas bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…