Hamilemiyim?

Zbyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
145
25
28
26
Kızlar benim adetim 9 gün geçti test yapıyorum ama çıkmyor kasık ağrılarım ve aşırı derecede akıntım var kramplarım var benin gibi olupda sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıı

Kızlar benim adetim 9 gün geçti test yapıyorum ama çıkmyor kasık ağrılarım ve aşırı derecede akıntım var kramplarım var benin gibi olupda sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıı
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri neredeyse tamamen ayni. 9 gün geçen adet varsa testte mutlaka çıkardı. Yine de bir kan verin isterseniz ama gebelik yok gibi

Yasiniz daha 20ymiş anne olmak icin bu kadar acele etmeyin. Elbet olur. Ben bu kadar istekle ve sabırsızlıkla beklediğinizi görünce yaşınız var sandim. 20 yas ne ki daha. Bir jinekolog "çalışın çalışın olur diyor :) "

Burda birsürü hikaye var teste cikmayipda kanda cikan bence siz kan tahlili yapin

Adet belirtileri ile gebelik belirtileri neredeyse tamamen ayni. 9 gün geçen adet varsa testte mutlaka çıkardı. Yine de bir kan verin isterseniz ama gebelik yok gibi
Kan vericektm de testte çıkmayınca yokdur diye düşündüm

Kızlar benim de adetime daha 4 gün var bugün hafif pembe lekelenmem oldu ve devamı gelmedi, yerleşme olabilir mi ?

Ben bebekleri çok seviyorm ve en büyk hayalim anne olmak ayrıca ardardına doğurack değilim birtane olsun sağlıklı bir şekilde hamile kalayım ikinciyide çook sonra düşünürm

Kızlar benim de adetime daha 4 gün var bugün hafif pembe lekelenmem oldu ve devamı gelmedi, yerleşme olabilir mi ?
Adetin düzenliyse bence yerleşmedir çünkü ben ilk düşük yapmıştm onda benimde öyle olmuştu test yaptım ve çıkmıştı bence sende test yap

Selam kuzular bende test yaptım az önce ama silik çıktı emin değilim birde siz baksanız anlar mısınız acaba yarın sabah kan vericem

Merhaba kızlar benimde sorum var. Ben ikiz gebelik yaşadım hiç bi belirtim olmadı şimdi ise yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekem geldi ara ara azar azar 2 gün sürdü kesildi. Yerleşme olabilirmi erken mi yoksa. 1 hafta var adetime ara ara batma da oluyo ve çok gaz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…