Adet belirtileri ile gebelik belirtileri neredeyse tamamen ayni. 9 gün geçen adet varsa testte mutlaka çıkardı. Yine de bir kan verin isterseniz ama gebelik yok gibiKızlar benim adetim 9 gün geçti test yapıyorum ama çıkmyor kasık ağrılarım ve aşırı derecede akıntım var kramplarım var benin gibi olupda sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıı
Burda birsürü hikaye var teste cikmayipda kanda cikan bence siz kan tahlili yapinKızlar benim adetim 9 gün geçti test yapıyorum ama çıkmyor kasık ağrılarım ve aşırı derecede akıntım var kramplarım var benin gibi olupda sonradan hamile olduğunu öğrenen varmıı
Kan vericektm de testte çıkmayınca yokdur diye düşündümAdet belirtileri ile gebelik belirtileri neredeyse tamamen ayni. 9 gün geçen adet varsa testte mutlaka çıkardı. Yine de bir kan verin isterseniz ama gebelik yok gibi
Sağlık ocağna gidip bi kan vericemBurda birsürü hikaye var teste cikmayipda kanda cikan bence siz kan tahlili yapin
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruzSağlık ocağna gidip bi kan vericem
Ben bebekleri çok seviyorm ve en büyk hayalim anne olmak ayrıca ardardına doğurack değilim birtane olsun sağlıklı bir şekilde hamile kalayım ikinciyide çook sonra düşünürmYasiniz daha 20ymiş anne olmak icin bu kadar acele etmeyin. Elbet olur. Ben bu kadar istekle ve sabırsızlıkla beklediğinizi görünce yaşınız var sandim. 20 yas ne ki daha. Bir jinekolog "çalışın çalışın olur diyor :) "
Adetin düzenliyse bence yerleşmedir çünkü ben ilk düşük yapmıştm onda benimde öyle olmuştu test yaptım ve çıkmıştı bence sende test yapKızlar benim de adetime daha 4 gün var bugün hafif pembe lekelenmem oldu ve devamı gelmedi, yerleşme olabilir mi ?
İnşAllah hamileyimdir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumHadi hayirli haberlerini bekliyoruz
Adetim düzenli ama erken değil mi test için çıkar mı kiAdetin düzenliyse bence yerleşmedir çünkü ben ilk düşük yapmıştm onda benimde öyle olmuştu test yaptım ve çıkmıştı bence sende test yap
Çıkar tabiki canım silikde olsa çıkar çünkü adete bir hafta kala yapıpda çıkanlr gördüm çok araştırıyorum benAdetim düzenli ama erken değil mi test için çıkar mı ki
Çok teşekkür ederimÇıkar tabiki canım silikde olsa çıkar çünkü adete bir hafta kala yapıpda çıkanlr gördüm çok araştırıyorum ben
Test yaptınmı canımÇok teşekkür ederim♥ İnşallah sen de hamilesindir
Evet yaptım bu sabah ama negatifTest yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?