Hamilemiyim

Ctlksr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
70
20
3
35
Arkadaslar yarın adet gunum az once erken gebelik testi progeston yaptım fotoları ekliyorum sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20200621_195953.webp
    IMG_20200621_195953.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20200621-WA0002.webp
    IMG-20200621-WA0002.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 119
Evet hamilesin tebrikler
baya ikinci cizgi var orda buyuk ihtimal hamilelik var gibi canim umitlendirmek de istemedigim icin kesin demek istemiyorum en önemlisi kan tahlili ve doktor

senin bu test firstrespons sanirim degilmi turkiyede yok bunlardan yani ben görmedim hic de

baya ikinci cizgi var orda buyuk ihtimal hamilelik var gibi canim umitlendirmek de istemedigim icin kesin demek istemiyorum en önemlisi kan tahlili ve doktor

senin bu test firstrespons sanirim degilmi turkiyede yok bunlardan yani ben görmedim hic de
Gidicem doktora hastaneye cok heyecanlandım test türkiye de var
Eczaneden aldım

Gidicem doktora hastaneye cok heyecanlandım test türkiye de var
Eczaneden aldım

anladim canimm ayy kiyamam sana yaa sakin ol az kendinide dusun vallah tahmin edebiliyorum henuz yasamadim ama tahmin etmek zor degil :)) Rabbik saglik versin insallah

Arkadaslar buda 2. Yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20200621_214441.webp
    IMG_20200621_214441.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar bugun adetim 2 gün gecikmiş oldu ve adet olmadım test sonuclarım pozitif cıkmıstı eklemiştim fotolarını ama kullandığım test ile ilgili o kadar negatif konular okudum ki pozitif çıkıp adet olanlar falan şimdi korkuyorum kan vermeye kullandığım test predictor marka idi
Kullanıp sorun yasayan var mı

Kızlar bugun adetim 2 gün gecikmiş oldu ve adet olmadım test sonuclarım pozitif cıkmıstı eklemiştim fotolarını ama kullandığım test ile ilgili o kadar negatif konular okudum ki pozitif çıkıp adet olanlar falan şimdi korkuyorum kan vermeye kullandığım test predictor marka idi
Kullanıp sorun yasayan var mı
Canım sen kan verdinmi? 5 haftalık diye imza yapmışsın belliki doktora gittin canim.. Bu şüphe niye

Yok canım gitmedim imzayı denemek istemiştim farkında degılım oyle kaldığının korkuyorum sımdı gitmeye yoksa bebişim diye :KK43:

Canım korkacak birşey yok biliyorum bende senin gibi olmuştum sonunda negatifde cikmisti ama kendimi hazırladım ben önunde sonunda öğreneceksin nasılsa belirsizlikle kendine eziyet etme canim bence biran önce çıksın

Foto ekledım suan yaptıgım testler biri normal test diğeri erken sonuc veren çok kafam karıştı yardımcı olun kızlar ya

Eklentiler

• IMG_20200623_153612.webp
    IMG_20200623_153612.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 75
Back
X