- 18 Temmuz 2020
- 37
- 67
- 3
- Konu Sahibi Vantilatta
Güzel anneler ve anne adayları sizce bu test pozitif mi? Sadece bir günlük gecikmem var. Ama regl belirtisi gibi arada kasık ağrısı ve bacak agrimda var? Sizce hamilemiyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net çıkmamış ama var gibi duruyor tekrar yapın hayırlı olsunGüzel anneler ve anne adayları sizce bu test pozitif mi? Sadece bir günlük gecikmem var. Ama regl belirtisi gibi arada kasık ağrısı ve bacak agrimda var? Sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 2670944
Bnce evetbnmde böyleydiGüzel anneler ve anne adayları sizce bu test pozitif mi? Sadece bir günlük gecikmem var. Ama regl belirtisi gibi arada kasık ağrısı ve bacak agrimda var? Sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 2670944
Çok net çıkmamış ama var gibi duruyor tekrar yapın hayırlı olsun
Hamilesin tebrikler kan ver hemenŞimdi bir tane daha yaptım yine silik çıktı alttaki bekleyen üstteki şimdi yaptığım ama çok fazla çay su falan içtim.
Var gibi duruyor siz yinede kan verip artışını takip edin sağlıkla nasip olur inşallahŞimdi bir tane daha yaptım yine silik çıktı alttaki bekleyen üstteki şimdi yaptığım ama çok fazla çay su falan içtim.
İnşallah yaaa çok teşekkür ederimEvet ikinci çizgi bariz görünüyor hamilesin canım. Kan testi de ver istersen. Hayırlı olsun :)
Amin isteyen herkese inşallah çok teşekkür ederimVar gibi duruyor siz yinede kan verip artışını takip edin sağlıkla nasip olur inşallah![]()
İnşallah öyledir çok umutlandim bu seferPozitif görünüyor ben bundan daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun![]()
İnşallah canımAmin isteyen herkese inşallah çok teşekkür ederim![]()
Gayet hamilesin. Hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?