Hamilemiyim?

Çok silik gördüm hemenmi çıktı bide regl ne zaman?

Merhaba gebelik testi yaptim adetim 5 gun gecikti silik cizgi cikti resimde daha silik duruyo ama buradakinden biraz daha net hamile miyim acaba yardimci olur musunuz
5 gün gecikmeyle net çıkardı ama geç döllenme olabir tekrar yap

Umarim oyle olur suan cok heyecanliyim cunku dogal yollardan bebegin olmaz denildi bana tup bebek tedavisine baslayacaktik 15 gun icerisinde umarim dogrudur

Var gibi hadi hayırlısı İnşallah vardır ya herkese umut olursun

Var gibi hadi hayırlısı ❣ İnşallah vardır ya herkese umut olursun ☺
Umarim vardir rabbimin izniyleki varsa eminim cogu insana umut olucam cunku o kadar cok uzduler ki beni drler ve butun yasadiklarimi anlaticam insallah kimse benim durumumda kalmaz insallah kalanlarada bir parca umut bile olsam dunyalar benim olur

Umarim vardir rabbimin izniyleki varsa eminim cogu insana umut olucam cunku o kadar cok uzduler ki beni drler ve butun yasadiklarimi anlaticam insallah kimse benim durumumda kalmaz insallah kalanlarada bir parca umut bile olsam dunyalar benim olur
Maşallah cnm azmin sonu başarıdır derler ya o hesap .. ama allah nasip ettiyse Eğer kimse önünde duramıyor işte dualarım sizinle inşallah mucizeniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…