Merhaba gebelik testi yaptim adetim 5 gun gecikti silik cizgi cikti resimde daha silik duruyo ama buradakinden biraz daha net hamile miyim acaba yardimci olur musunuz
5 gün gecikmeyle net çıkardı ama geç döllenme olabir tekrar yapMerhaba gebelik testi yaptim adetim 5 gun gecikti silik cizgi cikti resimde daha silik duruyo ama buradakinden biraz daha net hamile miyim acaba yardimci olur musunuz
5 gun gecikti ama testi aksam yaptim 5 dk icinde silik ciktiÇok silik gördüm hemenmi çıktı bide regl ne zaman?
5 dakika diyorsan var gibi yarın ilk idrarla tekrarla hakkında hayırlısı olsun5 gun gecikti ama testi aksam yaptim 5 dk icinde silik cikti
Bence sen tekrar test galan yapma git kan ver. 5 gü geçtiyse çıkar
Yarin ilk isim o nasipse cok heyecanlandim insallah vardirBence sen tekrar test galan yapma git kan ver. 5 gü geçtiyse çıkar
Umarim vardir rabbimin izniyleVar gibi hadi hayırlısı ❣ İnşallah vardır ya herkese umut olursun ☺
Evet su ana kadar duzenliydiAdetiniz duzenlimidir
Maşallah cnm azmin sonu başarıdır derler ya o hesap .. ama allah nasip ettiyse Eğer kimse önünde duramıyor işte dualarım sizinle inşallah mucizeniz sizinledirUmarim vardir rabbimin izniyleki varsa eminim cogu insana umut olucam cunku o kadar cok uzduler ki beni drler ve butun yasadiklarimi anlaticam insallah kimse benim durumumda kalmaz insallah kalanlarada bir parca umut bile olsam dunyalar benim olur
Amin benimle tum isteyenlerle insallahMaşallah cnm azmin sonu başarıdır derler ya o hesap .. ama allah nasip ettiyse Eğer kimse önünde duramıyor işte dualarım sizinle inşallah mucizeniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?