Hamilemiyim

Selin Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
269
110
23
28
Kızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün var
IMG-20200925-WA0006.webp

hayirli olsun😊 kan verin hemen👍

Kızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün varEki Görüntüle 2696464
Test yaparken testi idrara batirdigimiz an ve sonrasinda beklenilen heyecan varya acaba cikacakmi diye o pahabilcilmez bise bazen bazi bacimlarimiz kardeslerimie gormuyo o cizgiyi allahim tez zamanda gostermeyi onlarada nasip eylesin bende o cizgiyi bekledigim oldu test yapipda testi cope attim negatif gorunce 10dk icinde adet odlugumu bile yasadim rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin sizede sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin yavrunuzu 🤲🤲

Test yaparken testi idrara batirdigimiz an ve sonrasinda beklenilen heyecan varya acaba cikacakmi diye o pahabilcilmez bise bazen bazi bacimlarimiz kardeslerimie gormuyo o cizgiyi allahim tez zamanda gostermeyi onlarada nasip eylesin bende o cizgiyi bekledigim oldu test yapipda testi cope attim negatif gorunce 10dk icinde adet odlugumu bile yasadim rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin sizede sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin yavrunuzu 🤲🤲
Amin kuzum inşaallah Rabbim büyük bol bol dua edin Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin 🤲🌸

Ayy hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :KK36::KK71:

Evet ben 2 gün once verdim 1 hafta gecikmeyle 386 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi az çıkmış dedi 2 gün sonra gel 2 katına yukselmesi lazım dedi bugün gittim çok şükür 856 olmuş geç döllenme olmuş yani 🥰
Çok şükür ♥️ İnşaallah benim de bi sorun cıkmaz Allahın izniyle 🤲

Back
X