- 7 Temmuz 2020
- 269
- 110
- 23
- 28
- Konu Sahibi Selin Mehmet
Kızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah gebesiniz kan testide yaptırın 2 gün de bir yükselişi takıp edinKızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün varEki Görüntüle 2696464
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah.Kızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün varEki Görüntüle 2696464
Amin çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah.![]()
Amin canım rica ederim sonucunu yaz lütfenAmin çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Verdim bugun sonucu saat 6 da alıcamhayirli olsunkan verin hemen
![]()
Test yaparken testi idrara batirdigimiz an ve sonrasinda beklenilen heyecan varya acaba cikacakmi diye o pahabilcilmez bise bazen bazi bacimlarimiz kardeslerimie gormuyo o cizgiyi allahim tez zamanda gostermeyi onlarada nasip eylesin bende o cizgiyi bekledigim oldu test yapipda testi cope attim negatif gorunce 10dk icinde adet odlugumu bile yasadim rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin sizede sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin yavrunuzuKızlar sabah test yaptım 5 dk içinde çift çizgi ve adetime 3 gün varEki Görüntüle 2696464
Tamam merak etmeyin yazıcamAmin canım rica ederim sonucunu yaz lütfen![]()
Amin kuzum inşaallah Rabbim büyük bol bol dua edin Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinTest yaparken testi idrara batirdigimiz an ve sonrasinda beklenilen heyecan varya acaba cikacakmi diye o pahabilcilmez bise bazen bazi bacimlarimiz kardeslerimie gormuyo o cizgiyi allahim tez zamanda gostermeyi onlarada nasip eylesin bende o cizgiyi bekledigim oldu test yapipda testi cope attim negatif gorunce 10dk icinde adet odlugumu bile yasadim rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin sizede sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin yavrunuzu![]()
İnşaallah İnşaallahAyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz![]()
İnşaallahBenim de aynısı inşallah hamilesiniz♥
Evet ben 2 gün once verdim 1 hafta gecikmeyle 386 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi az çıkmış dedi 2 gün sonra gel 2 katına yukselmesi lazım dedi bugün gittim çok şükür 856 olmuş geç döllenme olmuş yaniİnşaallahsiz kan verdinizmi??
Çok şükürEvet ben 2 gün once verdim 1 hafta gecikmeyle 386 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi az çıkmış dedi 2 gün sonra gel 2 katına yukselmesi lazım dedi bugün gittim çok şükür 856 olmuş geç döllenme olmuş yani![]()
İnşallah canimÇok şükür ♥ İnşaallah benim de bi sorun cıkmaz Allahın izniyle![]()