Hamilemiyim

Shirin seyler

Oriflame
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
101
8
96
Merhaba arkadaşlar, reglime 3 gün kala test yaptım sonuç pozitif çıktı :)
regl de olmadım, hamileyim değil miiiiii?
Ben 4-5 ay önce boş gebelik geçirdim, umarım bu tekrar olmaz,artık bebeğimizi içimde görmek istiyorum, nedersiniz?

:asigim::asigim:Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu site cok hosuma gitti ve bende düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum

merhaba ben aranıza yeni katılmış sayılırım öncelikle anne adaylarını tebrik etmek istiyorum bende bebek istiyorum fakat biraz dğl fazla kiloluyum hamile kalırsam çok kilo alırım ve veremem diye korkuyorum eşim de hep dalga geçiyor ve çok baskıcı biri kilo vermeye çalışıyorum ama bulunduğum ortamda bu mumkun dğl hareket imkanım yok bu arada yaren doktora gitmeni tavsiye ediyorum çünkü ben de yeni evliyim ve aynı senin gibi geçen ay hamileyim sandım ama meğersem ufak kistlerden ay başı olmamışım emin olmanın en kesin çözümü kan testi

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 aylık evliyim qeçen ay regli dönemimde 8 qün aksama oldu ayın 28inde olmuştum.bu gün test yapsam kesin sonuç çıkar mı ya miğdemde bulantı var dün belim çok şiddetli ağrıdı ne yapmam lazım test için beklemelimiyim yardımcı olursanız sevinirim

ayyy canım benimde iki gün kaldı inş beklediğimiz gibi olur herşey bende test yapmak şstşyorum şimdiden ama sonucu negatif görmek stemiyorum gerçi adet olunca zaten anlıcam hamile olmadığımı ama test yapıp umutlanmak daha zor geliyo senin pozitif çıktıysada kesin hamilesindir negatif çıksaydı pek güvenilir olmuyo ama pozitif onuçlar kesin

arkadaşım saat 5 qibi qelicek bana test alıcak oda benden meraklı inş. regli olmam ve hamileyimdir ve sende inş. hamilesindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…