Hamilemiyim

sedoskoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
1.015
908
73
Merhaba kızlar :) gece yarısı kaptırdım kendimi buraya oku oku bir hal oldum. Kısaca bahsedeyim eşimde morfoloji bozukluğu var sperm sayısı azdı varikosel dedi doktor ameliyat oldu üç ay önce.bu ayda ovülasyon testi aldım yumurtlama günü o koyu çizgiyi görünce değerlendirdik dün alt karnımda aşırı ağrı oldu oturamadım yürüyemedim karnım hala şiş meme kenarlarımda kabarcıklar var sızlıyo ara ara. vücut ısım çok yüksek yanıyorum sanki daha reglime 7 gün var bu kadar erken belirti yaşayan var mı nolur yazın 3 yıldır oldukça yıprandık bana dua edin birde

Merhaba kızlar :) gece yarısı kaptırdım kendimi buraya oku oku bir hal oldum. Kısaca bahsedeyim eşimde morfoloji bozukluğu var sperm sayısı azdı varikosel dedi doktor ameliyat oldu üç ay önce.bu ayda ovülasyon testi aldım yumurtlama günü o koyu çizgiyi görünce değerlendirdik dün alt karnımda aşırı ağrı oldu oturamadım yürüyemedim karnım hala şiş meme kenarlarımda kabarcıklar var sızlıyo ara ara. vücut ısım çok yüksek yanıyorum sanki daha reglime 7 gün var bu kadar erken belirti yaşayan var mı nolur yazın 3 yıldır oldukça yıprandık bana dua edin birde
Koyu çizgi siliklestikten sonra da değerlendirdi iz mi? İnşallah dollenmistir. Benim de bata var aynı şekilde beklicez canım başka bir yol yok 🐞🙏🌺

adet yumurtlama ve gebelik belirtileri gerçekten benziyor inş hamilesindir

adet yumurtlama ve gebelik belirtileri gerçekten benziyor inş hamilesindir
Bilemiyorum ki ben çok ümitlenmiştim hatta agrı olunca sevindim hamileyimdir diye ama işyeri hekimine gittim çok agrım olunca yumurtalık kisti olabilir bu kadar agrının sebebi dedi biraz üzüldüm şuan karın agrım yok ama şişkinlik ben vücut ısısı devam birde sigara kullanıyorum ama sigaranın kokusu öyle ağır geliyor ki eşime dahi içtirmiorum

Koyu çizgi siliklestikten sonra da değerlendirdi iz mi? İnşallah dollenmistir. Benim de bata var aynı şekilde beklicez canım başka bir yol yok 🐞🙏🌺
Aslında testlerin takibini yapan bayan mutlaka 4 gün değerlendirin dedi ama eşimin nöbetlerinden dolayı sonraki günler değerlendiremedik koyu çizgiyi gördükten sonraki gün tamamen silikleşmişti çatlama olmuş dediler ama yine değerlendirmek mi gerekiyordu ya of

Aslında testlerin takibini yapan bayan mutlaka 4 gün değerlendirin dedi ama eşimin nöbetlerinden dolayı sonraki günler değerlendiremedik koyu çizgiyi gördükten sonraki gün tamamen silikleşmişti çatlama olmuş dediler ama yine değerlendirmek mi gerekiyordu ya of
zaten sperm en az 48 saat yaşayabildiği için sonraki günlere de tekamül etmiştir, ilişkiden 10 gün geçtiyse test yapın çıkar varsa

zaten sperm en az 48 saat yaşayabildiği için sonraki günlere de tekamül etmiştir, ilişkiden 10 gün geçtiyse test yapın çıkar varsa
Eşimin sperm morfolojisi düzgün olmadığı için yaşamıyormuş o kadar :( ameliyattan sonra test yaptırmadı gerçi belki düzelmiştir bilmiyorum sürekli keçi boynuzu ceviz incir yediriyorum adamcağıza

Ayyy aynı günü beklicez desene ben 2 yıldır her ay umutlanıyorum sonuç hüsran ovülasyon testini ilk kez bu ay denedim bakalım inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize

Merhaba ablalarım canlarım sıze bır sorum olacak ben yenı evlıyım 5 aylık geçen ay kımyasal gebelık yaşadım adet olmadım test yaptım bırıncısınde silik ıkı gün üst üstte yaptım onlarda çıkmadı kasıklarım agrıyor belım agrıyor ama kımyasal gebelıkten hemen sonradan hamıle kalına bilinir mı bana yardımcı olurmusunuz daha çok yenıyım yardımınıza ıhtıyacım var ?

Ayyy aynı günü beklicez desene ben 2 yıldır her ay umutlanıyorum sonuç hüsran ovülasyon testini ilk kez bu ay denedim bakalım inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize
İnşallah canım hadi inşallah bu ay yüzümüz gülsün. Sağlıklı hayırlı güzel evlatlarimiz olsun inşallah 🥰🐞🙏

C
Cnm ayni sorun ve aynı şekilde bende bekliyorum yumurtlamadan 6. Gün bugün ins hamileyizdir ya

Back
X