Hamilemiyim?

kimyager

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
1
0
1
33
Merhabalar normalde çok düzenli adet olurum 3 gün adetim geçti gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim sonuç 0 yazıyor sizce hamilemiyim?

Merhabalar normalde çok düzenli adet olurum 3 gün adetim geçti gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim sonuç 0 yazıyor sizce hamilemiyim?
Sonuç 0 ise hamile degilsinizdir. Idrar testi bozuk olabilir, 10 dk sonra cikan sonuçlar geçersizdir. Geç bakmışsınızdır o sebeple kuruma cizgisi oluşmuştur. Butun her seyi olmasi gerektigi gibi yaptiysaniz o marka testten bir daha almayin.

KIZLAR NOLUR BANA DA YARDIMCI OLUN
Bu ayın 11inde yumurtlama günüm eşimle birlikte olduk bugün sabah ilk idrarla erken testlerden yaptım bi tane ama sonuç negatif bulantım yorgunluk göğüslerimde ağrı ve idrar renginde koyuluk var ve adetime 8 gün var test beni yanıltmış olabilir mi şuan kendimi çok kötü hissediyorum lütfen beni de aydınlatın

Gebelik testini adete 2 gun kala yapın ozaman daha net belli olur ben adete 3 günü kala yapmistim

Çok erken yapmışsınız testi biraz daha bekleyin hatta 2 3 gün öncede yapmayın adetinizin gecikmesini bekleyin. Çünkü stres çok etkiliyor gerçekten ben öyleydim şahsen. Rabbim gönlünüze gore versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…