hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi msms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msms

09/09/09 hoşgeldin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
8.533
8
158
İstanbul
arkadaslar merhaba aranıza yeni üye olarak katıldım ama bir süredir takip ediyordum.
aranızdaki tecrübeli arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum. hamile olabilirm. 2 gün sonra adet tarihim. fakat dün akşam çok az(hatta kanama denilemeyecek kadar az) akıntım oldu. sonra normale dondu. regl olduğumu sandım ama olmadım. neden olabilri?

bu ay ilk kez bebek düşündüğümüz için kendimi kaptırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor:) niyetli oldugum için kimileri orucu bozar falan dıyor. akşamları da fırtsat bulamıyorum iftardan sonra..

arkadaslar merhaba aranıza yeni üye olarak katıldım ama bir süredir takip ediyordum.
aranızdaki tecrübeli arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum. hamile olabilirm. 2 gün sonra adet tarihim. fakat dün akşam çok az(hatta kanama denilemeyecek kadar az) akıntım oldu. sonra normale dondu. regl olduğumu sandım ama olmadım. neden olabilri?

canım kanama rengin açık pembemiydi bi kaç damlamıydı..........benimde başıma geldi buna yerleşme kanaması deniyo...du bakalım hamle olblrsin canım günün geçsin bi test al yap derim

tam kanama denemez. aslında koyu akıntı ama kılcal damar gıbı ara ara kan vardı. regl baslangıcı gıbı. kasıklarımdada agrı var regl agrısı gıbı ama benım sadece regl olunca agrılarım olurdu.

tam kanama denemez. aslında koyu akıntı ama kılcal damar gıbı ara ara kan vardı. regl baslangıcı gıbı. kasıklarımdada agrı var regl agrısı gıbı ama benım sadece regl olunca agrılarım olurdu.

bence sabret bir kaç gün.regl başlangıcıda olabilir,üstüne görme olayıda olabilir.bir kaç gün sabret cnm

sagolun.. sabretmeye calısıyorum. ama gercekten garıp bişeymiş. aklım hep vucudumda herhangı bır belırtı varmı dıye. aslında daha önce olmamıs olan bir sürü sey oldu. arastırdıgımda hamılelık oncesı belırtılerden oldugunu ogrendım. acaba psıkolojıkmı dıye dusunuyorum. yarın yada persembe regl gunum. hayırlısı olur ınsallah

sagolun.. sabretmeye calısıyorum. ama gercekten garıp bişeymiş. aklım hep vucudumda herhangı bır belırtı varmı dıye. aslında daha önce olmamıs olan bir sürü sey oldu. arastırdıgımda hamılelık oncesı belırtılerden oldugunu ogrendım. acaba psıkolojıkmı dıye dusunuyorum. yarın yada persembe regl gunum. hayırlısı olur ınsallah

nasıl korunuyodun daha önce,hani 1 aydır korunmuyorum yazmışınya

kondom ıle. bir çok kişiden daha sonradan yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duydugumdan hap kullanmaya cesaret edenmedım

kondom ıle. bir çok kişiden daha sonradan yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duydugumdan hap kullanmaya cesaret edenmedım

o zaman şansın yüksek çünkü hap bırakınca 3 aya kadar koruyabiliyorda ondan.sen genede sabret cnm bir kaç gün.hem olmasan bile daha yolun başındasın bak biz ayları devirdik ama genede umutluyuz

bence reglgününe kadar sabret ve her iki ihtimale karşı kendini hazırla ki daha kötü olmayasın allahtan hayırlısı

elbette her zaman umutlu olmak gerekiyor. olacagına ınandıktan sonra emınımkı her ısteyen bır gun bebişini kucagına alacak. benım sadece ilk kez denemıs olmanın verdıgı bıraz garıp duygular. bırde tecrubesızlık. bılgı edınmeye calısıyorum. bu ay olmazsa bı dahakı ay işime yarayacak belki.. ama ne ögrenmsek kar:)

elbette her zaman umutlu olmak gerekiyor. olacagına ınandıktan sonra emınımkı her ısteyen bır gun bebişini kucagına alacak. benım sadece ilk kez denemıs olmanın verdıgı bıraz garıp duygular. bırde tecrubesızlık. bılgı edınmeye calısıyorum. bu ay olmazsa bı dahakı ay işime yarayacak belki.. ama ne ögrenmsek kar:)

o zaman ağızda garip bir tat,göğüslerde sızlama el değmiycek şekilde,adet sancısı gb hafif bir sancı,adet geçikmesi,sabahları bulantı kokulara karşı hassasiyet tabiii bunların biri yada bikaçı olabilir.ve en kötüsü ne biliyomusun biz çok istiyoruzya bu belirtiler bizde her ay oluyor.psikolojikte yaniii.sen sabret bikaç gün cnm

soyledıklerının bır kacı. bunların yanında bırde sag bacagımda kalcadan ıtıbaren bır agrı var. hatta yururken bazen bır damar cekılıyor ve durmak zorunda kalıyorum agrıdan.

soyledıklerının bır kacı. bunların yanında bırde sag bacagımda kalcadan ıtıbaren bır agrı var. hatta yururken bazen bır damar cekılıyor ve durmak zorunda kalıyorum agrıdan.

canım bu bahsettiğin ağrı hamilelik belirtisi deil.dikkat er bel fıtığı olmasın sende aynı ağrı aynı şekilde bendede var ve bende bel fıtığı var..hamikelik belirtisi olan ağrı tam bel ve kuyruk sokum tarafında olan ağrıdr.diğer şekil ağrıların devam ederse dikkat et ağır kaldrma bi fizik veya beyin cerahi druna görün derimkafamçokkarıştıbuarada en son adet tarihin ne canım,,bende ilk denemede kalmıştım insan garip oluyo şaşırıyo hemen beklemediğinden hayırlısı olsun..belirtilerde taKILMA HERKESTE FARKLI OLUR çünkü ama bende en belirgini koku almamın artmasıydı ondan şüphelendim zaten

15 ekımdi adet tarıhım. 26 gun de bır adet goruyorum. yarın olmazsam çok daha fazla umutlanacagım. ama en gec persembe gunu olmam lazım. bakalım ne olacak.
ablamında hamılelıgınde sol bacagı çok agrımıstı aynı sekılde. oglu oldu. ona gorede kızım olacakmıs:) bılmıyorum. hayırlısı dıyorum..

15 ekımdi adet tarıhım. 26 gun de bır adet goruyorum. yarın olmazsam çok daha fazla umutlanacagım. ama en gec persembe gunu olmam lazım. bakalım ne olacak.
ablamında hamılelıgınde sol bacagı çok agrımıstı aynı sekılde. oglu oldu. ona gorede kızım olacakmıs:) bılmıyorum. hayırlısı dıyorum..
a.s.
canım belik ağrır bacak ama ben bilmiyom sen yinede dikkat et canım ayıca canım daha adetinin gecikmesine çok var şimd,iden düşünme derim ancak adet gecikmesinden bi kaç gün sonra idrarda çıkar ama şimdi kan testi yapsan ancak çıkar canım hayırlısı olsun... benim lekelenmem açık pembe kan şeklindeydi bi kaç damla seninki farklı ,,bu şwekilde lekelenen varmı bilmiyorum ama ben senin dediğin şekilde akıntının içinde damar damar kanı adet kanamama yakın bazen görürdüm bide hamileyken gördüm geçen hafta korktum dr agittim bişiy yok dedi

inşallah bende bekleyen herkes de hamiledir. Allah herkesin gönlüne göre verir insallah. iyi niyetleriniz için sağolun

Back
X