Hamilemiyim

madamma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
169
107
53
28
16171736489552483359529380809871.webp
Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım günüm 3 gün geçti acaba klomenin mi etkisi yoksa hamilemiyim

Doktor olumsuz konuşmuştu baya hem eşimde hem bende problem vardı o yüzden emin olamadım canım ya
Bu baya koyu bir test. Sen doktorlara ne bakıyorsun Rabbim istesin taş üstünde verir..
Hiç orasını karistirma

Doktor olumsuz konuşmuştu baya hem eşimde hem bende problem vardı o yüzden emin olamadım

İşte koydeyim anca 3-4 güne verebilirim doktor direkt tüp bebek önermişti mucize olursa anca hamile kalırsın demişti hayırlı artık
Niye okadar mucizevi gördüki..
Her hamilelik zaten muhteşem bir mucize..
Testin çok koyu yüksek ihtimal hamilesin..
Sen doktoru boşver şimdi.

Niye okadar mucizevi gördüki..
Her hamilelik zaten muhteşem bir mucize..
Testin çok koyu yüksek ihtimal hamilesin..
Sen doktoru boşver şimdi.
Eşimde ki sıkıntıdan dolayı öyle demişti inşallah hamileyimdir ya ❤️

• Beğen
Reactions: H M
Kopkoyu ikinci çizgi var hala sormana şaşırdım cidden 😃
Ovulasyon testi değil ki klomenin etkisiyle koyu gözüksün falan ihtimal olsun
Hcg bu, klomen buna etki etmez
Tebrikler sağlıkla kavuş Allah'ın izniyle

Kopkoyu ikinci çizgi var hala sormana şaşırdım cidden 😃
Ovulasyon testi değil ki klomenin etkisiyle koyu gözüksün falan ihtimal olsun
Hcg bu, klomen buna etki etmez
Tebrikler sağlıkla kavuş Allah'ın izniyle
Doktor baya kadını strese sokmuş olmaz diye baksana.. sırf bende doktora gitmiyorum bunlar yüzünden.. eşimde hafif problem var diye tüp bebek denememe rağmen.. sadece tüp bebek demeleri can skyor gerçekten.

Doktor baya kadını strese sokmuş olmaz diye baksana.. sırf bende doktora gitmiyorum bunlar yüzünden.. eşimde hafif problem var diye tüp bebek denememe rağmen.. sadece tüp bebek demeleri can skyor gerçekten.
Aynen bende gitmiyorum doktora
Covid geçirdim 4 ay önce
Covid sonrasında reglim 3 gün gecikti
Sonra ara kanamam oldu
Covid geçirenler de oluyormuş böyle şeyler
Ama doktor bana dedi ara kanaman varsa erken menapoz olabilir hormon testi istedi ama ertesi gün sonucu alana kadar o kadar üzüldüm ağladım ki
Ertesi gün de diyor değerlerin normal tamam :olamaz:
Başka bi doktora gittim bana diyor perde var gibi ama ultrason pek iyi değil bilemedim diyor :olamaz:
İnsanlara ne kadar kolay söyleyebiliyorlar bu tür şeyleri cidden

• Beğen
Aynen bende gitmiyorum doktora
Covid geçirdim 4 ay önce
Covid sonrasında reglim 3 gün gecikti
Sonra ara kanamam oldu
Covid geçirenler de oluyormuş böyle şeyler
Ama doktor bana dedi ara kanaman varsa erken menapoz olabilir hormon testi istedi ama ertesi gün sonucu alana kadar o kadar üzüldüm ağladım ki
Ertesi gün de diyor değerlerin normal tamam :olamaz:
Başka bi doktora gittim bana diyor perde var gibi ama ultrason pek iyi değil bilemedim diyor :olamaz:
İnsanlara ne kadar kolay söyleyebiliyorlar bu tür şeyleri cidden
Ya şöyle pozitif , iyi doktorlara ne kadar ihtiyacımız var.. kendi başımın çaresine kendim bakıyorum vallahi iyi doktorlar var tamam ama çok insanı aşağı düşüren doktorlarda var okadar hassas bı konu ki..
Kadin hamile kaldığına inanamiyor baksana bukadar hayat enerjisi emilmez yani.. geçmiş olsun sizede ben artık herşeyde doktora gitmiyorum

Ya şöyle pozitif , iyi doktorlara ne kadar ihtiyacımız var.. kendi başımın çaresine kendim bakıyorum vallahi iyi doktorlar var tamam ama çok insanı aşağı düşüren doktorlarda var okadar hassas bı konu ki..
Kadin hamile kaldığına inanamiyor baksana bukadar hayat enerjisi emilmez yani.. geçmiş olsun sizede ben artık herşeyde doktora gitmiyorum
Teşekür ederim evet bende herşeyde gitmiyorum herşeyin başı stres ve onlar da tuzu biberi oluyorlar.iyi doktorlara pek denk gelemiyoruz şu devirde. Kadını öyle bi umutsuzluğa sürüklemiş ki inanamıyor 2.çizgi çok koyu olmasına rağmen. Bende gebelik için çabalayan biriyim bazen burda görüyorum hamile olduğu çok net ama bakar mısınız sonuç ne sizce diye sorulunca insan ister istemez geriliyor çünkü o çizgiyi görmek için nelerini verecek tonla insan var, ve bu yolda ovulasyon testlerinden gebelik olaylarına herşeyleri araştırıp çeyrek doktor oluyoruz resmen :)

• Muhteşem
Teşekür ederim evet bende herşeyde gitmiyorum herşeyin başı stres ve onlar da tuzu biberi oluyorlar.iyi doktorlara pek denk gelemiyoruz şu devirde. Kadını öyle bi umutsuzluğa sürüklemiş ki inanamıyor 2.çizgi çok koyu olmasına rağmen. Bende gebelik için çabalayan biriyim bazen burda görüyorum hamile olduğu çok net ama bakar mısınız sonuç ne sizce diye sorulunca insan ister istemez geriliyor çünkü o çizgiyi görmek için nelerini verecek tonla insan var, ve bu yolda ovulasyon testlerinden gebelik olaylarına herşeyleri araştırıp çeyrek doktor oluyoruz resmen :)
Sorma canım benm hikayemde uzun artık bende kendimi ve durumları iyi tanıyorum o yüzden panik olmuyorum herşeyde..
İnşallah en yakın zamanda sende kalırsın güzel haberlerin olur 🥰 genelde evet köyü çizgilerde bende böyle tepki vermem ama bilmeyende bilmiyor cidden inşallah konu sahibi de sağlıkla kucahina alır.
Hicbirsey çok uzak değil olacağı zamanı biliyor
Stres sıfır olmaz ama azaltmak lazm 🥰

Sorma canım benm hikayemde uzun artık bende kendimi ve durumları iyi tanıyorum o yüzden panik olmuyorum herşeyde..
İnşallah en yakın zamanda sende kalırsın güzel haberlerin olur 🥰 genelde evet köyü çizgilerde bende böyle tepki vermem ama bilmeyende bilmiyor cidden inşallah konu sahibi de sağlıkla kucahina alır.
Hicbirsey çok uzak değil olacağı zamanı biliyor
Stres sıfır olmaz ama azaltmak lazm 🥰
İnşallah Allah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese 🌺 🥰

• Muhteşem
Back
X