Gebeliğe Hazırlık hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mehdiyepwp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
50
9
1
29
Kızlar hamilelik için kan testi beta kaç olmalı en az

Adetin geçti mi? 2 günde bir tekrar ölçtür, 2 katına çıkması lazım.

Evet 5 üstü hamilelik ama 12 gün gecikmeyle 56 biraz düşük geldi. Sen 2 günde bir kontrol ettir. Mesela bugün 56, 2 gün sonra 110 civarı olması lazım artış düzenli giderse sağlıklı gebelik yaşarsın.
Adet düzensizliğm oluyo normalde yani tahmini 12 gün ama daha da az olabilir yani net gecikme günümü bilmiyorum

Adet düzensizliğm oluyo normalde yani tahmini 12 gün ama daha da az olabilir yani net gecikme günümü bilmiyorum
Canım dilerim bu mübarek Ramazan günlerine girdiğimiz şu vakitlerde bebişin sağlıklı olur ve kucağına sağsalim alırsın. Dediğim gibi 2 gün daha bekle, kan testi yaptır. Yeni değerinle doktora git.

Canım dilerim bu mübarek Ramazan günlerine girdiğimiz şu vakitlerde bebişin sağlıklı olur ve kucağına sağsalim alırsın. Dediğim gibi 2 gün daha bekle, kan testi yaptır. Yeni değerinle doktora git.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥰🥰

Rabbim sanada bizede isteyen herkese etsin 🥰❤️ eminim anne olmak sana çok yakisacaktir
Ay çok teşekkür ederim kuzum. Sen bu süreçte hareketlerine dikkat et, çok eğilip kalkma. Tekrar test yaptırdığında ve doktora gittiğinde yaz olur mu buraya, takipteyim 🥰😘 uzaktan muah

Ay çok teşekkür ederim kuzum. Sen bu süreçte hareketlerine dikkat et, çok eğilip kalkma. Tekrar test yaptırdığında ve doktora gittiğinde yaz olur mu buraya, takipteyim 🥰😘 uzaktan muah
Ya canımsın sende gelişmelerden beni haberdar et muhakkak senden de güzel haberler bekliyroum

Bu gün kan testim 0 33 çıkmış doktor iki gün sonra tekrar kan ver sınırda cikmis dedi hamile ola bilirmiyim acaba

Bu gün kan testim 0 33 çıkmış doktor iki gün sonra tekrar kan ver sınırda cikmis dedi hamile ola bilirmiyim acaba
Canım 0.33 altı pek sınır değil aslında, neden öyle demiş anlamadım. Hani 3 veya 4 olsa sınır denir ama 0.33 çok düşük

Back
X