- 11 Nisan 2021
- 50
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mehdiyepwp
Kızlar hamilelik için kan testi beta kaç olmalı en az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üstüKızlar hamilelik için kan testi beta kaç olmalı en az
Evet hamilesin canım, tebrikler56 çıktı hamilemiyim
Evet adetim gecikti bı 12 gün kadarAdetin geçti mi? 2 günde bir tekrar ölçtür, 2 katına çıkması lazım.
Gerçekten miEvet hamilesin canım, tebrikler![]()
Canım kadın doğum doktoruna git mutlaka, o sana doğru yolu gösterir.Evet adetim gecikti bı 12 gün kadar
Evet 5 üstü hamilelik ama 12 gün gecikmeyle 56 biraz düşük geldi. Sen 2 günde bir kontrol ettir. Mesela bugün 56, 2 gün sonra 110 civarı olması lazım artış düzenli giderse sağlıklı gebelik yaşarsın.Gerçekten mi![]()
Adet düzensizliğm oluyo normalde yani tahmini 12 gün ama daha da az olabilir yani net gecikme günümü bilmiyorumEvet 5 üstü hamilelik ama 12 gün gecikmeyle 56 biraz düşük geldi. Sen 2 günde bir kontrol ettir. Mesela bugün 56, 2 gün sonra 110 civarı olması lazım artış düzenli giderse sağlıklı gebelik yaşarsın.
Canım dilerim bu mübarek Ramazan günlerine girdiğimiz şu vakitlerde bebişin sağlıklı olur ve kucağına sağsalim alırsın. Dediğim gibi 2 gün daha bekle, kan testi yaptır. Yeni değerinle doktora git.Adet düzensizliğm oluyo normalde yani tahmini 12 gün ama daha da az olabilir yani net gecikme günümü bilmiyorum
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım dilerim bu mübarek Ramazan günlerine girdiğimiz şu vakitlerde bebişin sağlıklı olur ve kucağına sağsalim alırsın. Dediğim gibi 2 gün daha bekle, kan testi yaptır. Yeni değerinle doktora git.
Rica ederim, bana da dua et olur muÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için![]()
Rabbim sanada bizede isteyen herkese etsinRica ederim, bana da dua et olur muİnşallah bana da nasip eder o güzel Rabbimmm
Ay çok teşekkür ederim kuzum. Sen bu süreçte hareketlerine dikkat et, çok eğilip kalkma. Tekrar test yaptırdığında ve doktora gittiğinde yaz olur mu buraya, takipteyimRabbim sanada bizede isteyen herkese etsineminim anne olmak sana çok yakisacaktir
Ya canımsın sende gelişmelerden beni haberdar et muhakkak senden de güzel haberler bekliyroumAy çok teşekkür ederim kuzum. Sen bu süreçte hareketlerine dikkat et, çok eğilip kalkma. Tekrar test yaptırdığında ve doktora gittiğinde yaz olur mu buraya, takipteyimuzaktan muah
Bu gün kan testim 0 33 çıkmış doktor iki gün sonra tekrar kan ver sınırda cikmis dedi hamile ola bilirmiyim acabaCanım dilerim bu mübarek Ramazan günlerine girdiğimiz şu vakitlerde bebişin sağlıklı olur ve kucağına sağsalim alırsın. Dediğim gibi 2 gün daha bekle, kan testi yaptır. Yeni değerinle doktora git.
Canım 0.33 altı pek sınır değil aslında, neden öyle demiş anlamadım. Hani 3 veya 4 olsa sınır denir ama 0.33 çok düşükBu gün kan testim 0 33 çıkmış doktor iki gün sonra tekrar kan ver sınırda cikmis dedi hamile ola bilirmiyim acaba
Bilmiyorum canim ya çok anne olmak istiyorum doktor öyle Deyince umutlandim bendek sınır değil aslında, neden öyle demiş anlamadım. Hani 3 veya 4 olsa sınır denir ama 0.33 çok düşük