2 güne bir İki katı artması lazım. Aynı kan verdiğin yerde takip et düzenli artarsa vardır. 5 ve üzeri gebelik var demek. Düzenli artması önemli olan. Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah
Ben adetleri çok sancılı geçen biriyim. Ağrıdan yataktan kalkamam o derece. Gecikmem olana kadar ara ara gelen adet sancısına benzeyen ama daha hafif kasık ağrılarım oldu. Göğüslerim çok acıyodu dokunamıyordum bile. Adetim geçti test yaptım çıkmadı. Gecikmenin 3.günü çok zor görünen bi çizgiyle gördüm. İhtimal vermedim ama yinede kan verdim. 18.2 çıktı o şekilde öğrendim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba umarım sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Hamilelik belirtinizi söyler misiniz ve adetten kaç gün sonra öğrendiniz
Çok teşekkür ederim benim adetim gecikti 3. gün negatif çıktı bugün 4. Gün ama gecikmeden beri kasiklarimda batma ayak ucuma kadar vuruyor dün belim hafif ağrıyordu şimdi midemde yanma var göğüslerim sis değil normalde her adetim in son 1 haftasında adet belirttim olur şimdi yok ve akıntım varBen adetleri çok sancılı geçen biriyim. Ağrıdan yataktan kalkamam o derece. Gecikmem olana kadar ara ara gelen adet sancısına benzeyen ama daha hafif kasık ağrılarım oldu. Göğüslerim çok acıyodu dokunamıyordum bile. Adetim geçti test yaptım çıkmadı. Gecikmenin 3.günü çok zor görünen bi çizgiyle gördüm. İhtimal vermedim ama yinede kan verdim. 18.2 çıktı o şekilde öğrendim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahumarım bi faydam olmuştur.
Umarım vardır ve geç döllenmedir inşallah. Geç döllenme olunca da çıkmıyor idrar testlerinde. Burdan haberdar et olur mu varsa dualarım seninleÇok teşekkür ederim benim adetim gecikti 3. gün negatif çıktı bugün 4. Gün ama gecikmeden beri kasiklarimda batma ayak ucuma kadar vuruyor dün belim hafif ağrıyordu şimdi midemde yanma var göğüslerim sis değil normalde her adetim in son 1 haftasında adet belirttim olur şimdi yok ve akıntım var
Ayy Allah razı olsun canımUmarım vardır ve geç döllenmedir inşallah. Geç döllenme olunca da çıkmıyor idrar testlerinde. Burdan haberdar et olur mu varsa dualarım seninle
Merhaba umarım sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Hamilelik belirtinizi söyler misiniz ve adetten kaç
Bak yükseliyor maşallahKızlar üç gün aradan sonra bugün beta hcg yine yüksek çıktı 180.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?