Hamilemiyim

sedasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
8
4
36
29
Allah rızası İÇİN biri bişey yazabilirmi bizim burada ki doktorlar hiç ilgilenmiyor hiç birşey söylemiyor kızlar adet tarihimi hatırlamıyorum Mayıs ayının ilk haftaları diye biliyorum 5 Haziran’da beta tahlilim 24 çıktı aradan iki gün sonra yaptırdım 75,12 çıktı test yaptım evde iki çizgi biri silik çıktı çok korkuyorum dış gebelikmidir diye normalmidir 2 günde az az değerin yükselimi yoksa dış gebelikmidir😢😢

Bunu hemen bilemezsin ama değerin yükselmiş ,
Kötü düşünme Allah’ın iZmiyle sağlıkla sıhhatle yükselsin 😍 bol bol dua et

2 güne bir İki katı artması lazım. Aynı kan verdiğin yerde takip et düzenli artarsa vardır. 5 ve üzeri gebelik var demek. Düzenli artması önemli olan. Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah 🤲🏻🌺

Merhaba umarım sağlıklı gebelik geçirirsiniz
2 güne bir İki katı artması lazım. Aynı kan verdiğin yerde takip et düzenli artarsa vardır. 5 ve üzeri gebelik var demek. Düzenli artması önemli olan. Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah 🤲🏻🌺

Hamilelik belirtinizi söyler misiniz ve adetten kaç gün sonra öğrendiniz

Merhaba umarım sağlıklı gebelik geçirirsiniz

Hamilelik belirtinizi söyler misiniz ve adetten kaç gün sonra öğrendiniz
Ben adetleri çok sancılı geçen biriyim. Ağrıdan yataktan kalkamam o derece. Gecikmem olana kadar ara ara gelen adet sancısına benzeyen ama daha hafif kasık ağrılarım oldu. Göğüslerim çok acıyodu dokunamıyordum bile. Adetim geçti test yaptım çıkmadı. Gecikmenin 3.günü çok zor görünen bi çizgiyle gördüm. İhtimal vermedim ama yinede kan verdim. 18.2 çıktı o şekilde öğrendim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻 🤲🏻🤲🏻umarım bi faydam olmuştur. 🌺♥️

Ben adetleri çok sancılı geçen biriyim. Ağrıdan yataktan kalkamam o derece. Gecikmem olana kadar ara ara gelen adet sancısına benzeyen ama daha hafif kasık ağrılarım oldu. Göğüslerim çok acıyodu dokunamıyordum bile. Adetim geçti test yaptım çıkmadı. Gecikmenin 3.günü çok zor görünen bi çizgiyle gördüm. İhtimal vermedim ama yinede kan verdim. 18.2 çıktı o şekilde öğrendim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻 🤲🏻🤲🏻umarım bi faydam olmuştur. 🌺♥️
Çok teşekkür ederim benim adetim gecikti 3. gün negatif çıktı bugün 4. Gün ama gecikmeden beri kasiklarimda batma ayak ucuma kadar vuruyor dün belim hafif ağrıyordu şimdi midemde yanma var göğüslerim sis değil normalde her adetim in son 1 haftasında adet belirttim olur şimdi yok ve akıntım var😍

Çok teşekkür ederim benim adetim gecikti 3. gün negatif çıktı bugün 4. Gün ama gecikmeden beri kasiklarimda batma ayak ucuma kadar vuruyor dün belim hafif ağrıyordu şimdi midemde yanma var göğüslerim sis değil normalde her adetim in son 1 haftasında adet belirttim olur şimdi yok ve akıntım var😍
Umarım vardır ve geç döllenmedir inşallah. Geç döllenme olunca da çıkmıyor idrar testlerinde. Burdan haberdar et olur mu varsa dualarım seninle ❤️ 🌹

Değerlerin gayet güzel. Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah 🤲🏻 🌺

Merhabalar beta hcg 1536.7 cıktı ultrasonda gözükmedi alt muaynede belli belirsiz bi nokta gördü yarın yine beta hcg vericem böyle olan varmidir çok korkuyorum dış gebelik diye

Back
X